batununannesi__ Evet arkadaşlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım öncelikle rabbime binlerce şükürler olsun 🙏 9 Kasım için sezeryan günü almıştım o gün geldi içimde hem korku hem mutluluk vardı. İlk doğumumda komple bayılmak istemiştim ama sonrasında içimde hep spinal anestezi olsaydım ilk ben görseydim diyordum o yüzden bu 2. Gebeliğimde direk spinal anestezi istediğimi söyledim ama bir şeyi çok isteyince olmazmış oğlumu göremediğimi geç acım çok fazlaydı neyse konuya gelim. Ameliyata geçtim belden iğneyi yapıp yatırdılar uyuştu mu dediler hayır dedim 5 dakika sonra yine sordular ayaklarımda ağırlık vardı kaldıramıyordum ama kasık bölgem tam uyuşmamıştı eğer 5 dakika sonra uyuşmazsa komple narkoz vericez dediler. Doktor geldi başlıyoruz dedi bi anda bi kesti ben bi bağırdım direk çabuk narkoz bayıltın hastayı dediler yani hem belden hem komple bayılmamı geçtim oğlumu o an göremediğimi geçtim uyandığımda acıdan ağlamaktan çocuğumun sevincini yaşayamadım ama bu bi kusur olarak görmediler daha doğrusu eşim uğraşacaktı hastaneyle ama ben bi yandan ağrıdan ağlamaktan duramıyorum çocuk bi yandan evde bekleyen diğer çocuğum bi yandan adam ne yapacağını bilemedi allahım başımdan eksik etmesin eşimi hem benim halime bakıp ağladı hemde bebekler gibi hem çocuklara hem bana baktı annemde vardı sağolsun oda ilgilendi ama eşim çok başka allahım bu güzel günü kimseye zehir etmesin çok şükür 3. Günümüz oğlum yanımda uyuyo sağlığı yerinde bende biraz ayaklandım atlatıyoruz ama bu tranvayı hiç umutamicam galiba 🥺
Miniktavsannn batununannesi__ sağlıkla büyütün inşallah. Benimde 2. Sezeryan olacak 18 gün kaldı allahin izniyle korkuyordum şimdi bunları okuyunca daha çok korktum 🥺🥺🥺
Yaprakdokumuseverr batununannesi__ Geçmiş olsun. 🌸 Bende sizin gibi olmuştum. Acı olmadı ama hissettiğim için bayılmak istemiştim. Bence bile bile kesilebilenler aşırı cesur 😅
Yenianneperci35 batununannesi__ gelmiş geçmiş olsun🙏🏻Rabbim yardımcınız olsun🙏🏻 Bebeğinizi sağlıkla güzellikle büyütün
batununannesi__ Miniktavsannn herkesin başına gelecek diye bişey canım korkutmak istemezdim ama herkes gibi pozitif doğum hikayem yazmak isterdim bende olmadı
Muslu Miniktavsannn kaç haftalıkken belli oluyo Sezeryanda günü acaba benim 36 haftalık şuan pazartesi kontrolüm var banada gün verilirmi acaba
Minigiim-vebenn52 Ay gözlerim dolu okudum doktorun gazabına uğramışsın inşallah çabuk geçer ağrıların yavrunla ailenle çok mutlu ol inşallah 🥹💖
batununannesi__ Minigiim-vebenn52 sağol canım amin inşallah sağlığı yerinde olsunda bu günlerde geçer inşallah
Miniktavsannn batununannesi__ tabiki canım.. benim en korktuğum o acıyı hissetmek şimdi sizi okuyunca yine Bi alevlendi korkum 🫢
LavinsMom Sezeryandan korkuyordum. Bide bunu okuyunca daha cok korktum. Keske okumasaydim ama okudum 🤦🏻♀️ sezeryan olmak istemiyoruuum yaa 😭😭 neden bu kadar saglik sorunum oldu ki normal doguma engel oldu. Simdi iyice panikledim. 🥺 Cok mu acidi ya?
yarencaliskan LavinsMom korkma herkesin bir olmayacak benimde sezeryanım aşırı iyi geçti hiç birşey hissetmedim ağrım acım hiç yoktu kötü düşünme
MelteM2cck batununannesi__ Allah kurtarmış hem hayırlı olsun gözünüz aydın olsun inşallah. Hem çok geçmiş olsun inşallah. Ama neden hala hissettiniz çok merak ettim. Anlam veremedim onu. Bende ilk dogumumda belden uyusturma istedim iğneyi belden yapar yapmaz yatın dediler ve kesmeye başladılar hiç hissetmedim sadece bebeği çıkarmak için ebe karnıma bastırdı biraz onu hissettim o kadar. O da belden yukarısı olduğu için uyuşma olmuyormus belden aşağı uyuştuğu için. Şimdi 2.ye hamileyim yine belden uyuşma istiyorum ama hissetme konusunu doktorumla özellikle konusucam gerçekten üzüldüm adınıza
batununannesi__ MelteM2cck sağol canım bilmiyorum ki acısı hala vardı bana dedikleri normalde 6 saat sonra hissederdin ama böyle olduğu için ağrı kesiciyi uyandırırken verdik etkisi birazdan olur dedi gerçekten ne yaşadım ne yaptılar hiç fikrim yok tek şey acı dolu bi doğumdu allahım kimseye yaşatmasın
Busra221 batununannesi__ çok geçmiş olsun sonuna kadar uğraşın doktor ve hastaneyle hangi hastane bu arada etrafımdaki çoğu spinal sezeryanlar bu şekilde hep hissetmişler😭
LavinsMom Busra221 gözlerim çok zayıf( dogum yaparsam kör olurmusum o kadar ireli dereceli) , gozde retinal yırtık, hemoroid( kucuklukten var ve asiri kanla dolu buyuk oldugundan normal doguma engel) simdilik bu kadar irelide biseyler ciksa hic sasirmam 😄
Busra221 LavinsMom çok geçmiş olsun normal doğum ve körlük nasıl bağdaşır kafam karıştı ama doktor öyle diyosa
LavinsMom Busra221 ikinmaya bagli. Mesela bana burnumu silerken bile dikkatli olmam soylendi hep asiri guc verirsem o bile yirtiklar yarata biliyor. Agir biseyler kaldirmam yasak. Saclarimi uzatmam yasak. Yani oyle siradan bi miyopi degilim . Retinada yirtik varsa ve gozler ireli derece miyopi olunca risk almiyor hicbir doktor. Hemen olmasa da 1 ay 1 yil icinde gittikce zayiflayip korluye kadar gidiyor. O kadar arasdirdimki. Aslinda yapanlar var ama onceden boyle olur diyorlar. Yani risklerini anlatiyor bile bile kendimi riske atmak bilemiyorum dogacak bebegime esime kendime haksizlik olur. Esim de razi olmadi zaten normal olmasina. Benim doktorum sezeryana nefret eder bazen sezeryan diye gelip normal dogurttugu hastalari bile oluyor ama benim durumum ne kadar vahimse artik kendisi izin vermedi 🤦🏻♀️