minikinsantanesi Bebek çikolatasını kaç aylıkken yaptırdınız ben etiketi çıkarttım internetten çikolatasını alıp kendim hazırlıcam bide istiridye içinde incili anahtarlık yapıcam dağıtmaya hediyelikleri bu hafta yaparım ama çikolataya karar veremedim
minikmucizeemaak minikinsantanesi Doğumum bu ay sonu olacak Allahın izniyle geçen ay yaptırdım çikolatayı
Eylemsenet minikinsantanesi biz 29 haftalık olduk ve ben dün siparişini verdim 🥰 oda sıcaklığında durmasını ve güneş görmemesini söylediler 6 ay içinde bi şey olmuyormuş❤️ buz dolabına katma🦋
minikinsantanesi minikmucizeemaak rabbim kolay kurtarsın afiyetle sağlıkla yiyin inşallah 28 haftalığız 30dan sonra alayım o zaman
minikmucizeemaak minikinsantanesi Amin inşAllah bence 30 dan sonra erken canım bi 33 falan bekle hatta 35 36 bile bekleyebilirsin 2 günde geldi ben neden erken sipariş verdim oda manasız 😂
minikinsantanesi minikmucizeemaak 😅😅 ben kendim yapıcam ama şimdiden bile az bişey oturunca belim kopuyo hafiften yapayım diyorum zaten çikolata hemen bozulmaz
minikmucizeemaak minikinsantanesi Hemen bozulmaz tabi ki ama kendiniz yapsanız da çok uzun sürmez bence biraz daha beklemeniz daha iyi erime olur şekil bozukluğu olur, dolaba koysan beyazlıyor 😂 Bilerek dolana koymadım sonra bembeyaz oluyor hiç hoşuma gitmiyor
Alexab Ruru4116 dün çıkarıp yedik hiç beyaz değildi. Buzdolabında değil buzlukta özel torbanın içinde duruyor. Zaten çocuk 2 haftaya doğacak gibi duruyor.
minikinsantanesi Eylemsenet teşekkür ederim bende bi iki haftaya alıp koyayım en iyisi 😍 sağlıkla gelsin miniklerimiz
42Cey34 Eylemsenet nerde yaptırdınız acaba instagram hesabını söyleyebilir misiniz bende yaptorıcam araştırıyorum da