aysegullozdm Viliz birşey olmaz canım merak etme.. Anlamıyorum insanlar neden böyle forum ne için var soru sormak için veya birşeyler paylaşmak anlatmak için.Herkes sizin mantiginiza uyacak şeyler düşünmek sormak zorunda değil aklınıza yatmiyorsa cevaplamadan geçin…Hamile insanların kalbini kırmak bu kadar kolay olmamalı..👍
Viliz aysegullozdm kesinlikle katılıyorum. Saçma veya mantıklı sormak istedim ve sordum ama bazı yorumlar çok düşünmeden yazılmıştı bende dalgaya alarak cevap verdim önemsemedim. Forumda benimde saçma bulduğum şeyler oluyo ama kırmak yada acımasız eleştirmek yerine yorum yapmamayı tercih ediyorum
sevaldqn1 aysegullozdm oldu o zaman bütün gereksiz konular acilsin yok şunu yedim bunu içtim kaynanam bunu yaptı herifim aldattı bunları görmek zorunda degiliz biraz mantıklı düşünülse böyle olmaz ki yapılmadan önce sorsa hadi neyse yaptiktan sonra burdan aldığın cevabın ne gibi yararı olcak kalp kirilcak birsey yok resmen dalga geçilmek istemiş formun enlerine katildi 😂
Sadeceanne2 MelodyFairy öyle deme 😄🥴🥴🥴🥴nar ı da duymuşsunuzdur bizzat kardeşimin eşi denedi karnına sürdü bakalım oluyor mu diye hatta kolu kaşındı koluna da dokundu. Oğlunun oralarında kocaman nar rengi lekeler le doğdu birde poposunun orada var 😂😂onu ne zaman yaptım hatırlamıyorum diyor
Sadeceanne2 sevaldqn1 🥲🥲🥲hele bir büyüsün söyleyeceğim yeğenime 😂😂😂 çocuğumun. Her yeri benek benek bir görsen.
Sadeceanne2 sevaldqn1 vallahi. Ben elime alsam kırk kez elimi paklıyorum su ile ben de inanmazdım iyi ki yüzüne dokunmamış 😂😂😂çocuğun poposu nda kocaman. Göğüs altında ve kolunda. Var doktor takip ettiriyor Lekelerden dolayı. Söyle doktora ne halt yediğini dedim 😄😄
sevaldqn1 Sadeceanne2 ay cidden narı da bu aralar çok yiyorum hic daha önce duymadım umarım bilmeden bir yerime sürmem KDKCKDNALMXLQ
Esm27 MelteM2cck bu çok da abuk subuk değil. Kafenin fazlası önerilmiyor gebelikte. Filtre kahvede decaf değilse yoğun kafein içerebiliyor.
MelteM2cck Esm27 ilk hamileligimde hiçte kısıtlamadım kendimi çay kahve çocuğum da sıkıntı da olmadı hamileligim de rahat geçti. Şimdi 2.ye hamileyim hala içiyorum hatta şu an bile önümde kahve var. Herseyin fazlası zarar fazlası. Günde 1 bardak kahveden 2 bardak çaydan nolcak Allah aşkına abartmayın artık
Esm27 Burda enteresan sorular soran insanları linçlemek yerine belki ilk hamileliği belki yanlış herhangi bir şey yapmaktan korkuyordur kaygılıdır diye bakmak lazım, Burda dalga geçmek yerine tecrübesiz ve kaygılı bir gebe gözüyle bakın.
tugbadurmaz34 Viliz canım gebelikte ne duyduysan hepsi hurafe inanma öyle saçma şeylere tadını çıkar 🌸