3prens1prensesmom Filiz_76 bitiremedin mi bacim temizligi daha 😂😂 ben temizligi bitirdim senin post hala buralarda geziyo 🙈🙈🙈 allah yardimcin olsun💜💜
Kamila992 Filiz_76 ben şuan 24+4 teyim 2 hafta önce dip köşe yaptım iyi ki de yapmışım o zaman yaparken bile zorlandım sonraya bıraksaydım kendimi hiç düşünemiyorum
Zehraumut Kamila992 valla iyi yapmışsın biliyor musun ben 33 de yaptım ağrıdan ölüyorum yaa kuyruk sokumum ağrıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
FNGNN Filiz_76 ediyorlar aksine çocuğum da eşim de hep arkalarını toplarlar dikkat ederler bişey döküp saçmazlar. Ama toz çekiyor hatta mutfakta hemen o tozla yağ birleşiyor kurum bağlar gibi oluyor.
Kamila992 Zehraumut ilerleyen her bir haftada çok daha zor oluyor neyse rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de
Filiz_76 3prens1prensesmom gurbetteyim ne bacım var ne anam daha yeni evliyim zor geliyo zamanla alışırım heralde elim pratik olur ☺️😀😀
Filiz_76 3prens1prensesmom 1 yıl kaynanamla yaşadım daha yeni kendi evime geçtim 3 ay oldu ondan elim alışkın değil 😀😀
3prens1prensesmom Filiz_76 ben gurbette degilim ama kimseyide cagirmiyorum dusunem zaten aramadan cagirmadan gelir yardima tirnagin varsa basini kendnn kasiyacaksin🥰
3prens1prensesmom Filiz_76 ben 3 yil yaşadim bilirim o duyguyu 😂😂😂😂 kendi evinin olduguna o rahatliga erişsende ikna olamiyorsun alismak biraz zaman aliyor 😂
Filiz_76 3prens1prensesmom aynen öyle ama kaynanayla yaşamak çok zormuş vallaha yasıyan birbrinin halinden anlar 😀
3prens1prensesmom Filiz_76 hemde ne anlar 😂 allahtan en kuuck cocugu esimdi de kafam rahatti temizligi ardimdan pisleten yoktu 😂
Filiz_76 3prens1prensesmom sizin iyi yine bizim küçük te yoktu ama rahat değildim bide aşırı çekingenim ondan aşırı zor geçti aglıyodum artık evimizi al gitmek istiyorum diye 😀
Filiz_76 3prens1prensesmom kıydılar bana en güzeli mesafe şuan kafam rahat keyfim paşada yok istediğinde ye iç mis 😀💓