hms Filiz_76 hergün temizlik yapıyorum her an doğum olabilir diye takıntı oldu 😅 siz cok erken yapmışsınız detaylı temizlik
3prens1prensesmom Filiz_76 bitiremedin mi bacim temizligi daha 😂😂 ben temizligi bitirdim senin post hala buralarda geziyo 🙈🙈🙈 allah yardimcin olsun💜💜
Basakhilal Filiz_76 başlayamadan doğurdum😅 ani erken doğum olunca ne temizlik ne çanta hiiiçbir şeyim yoktu
crazymommy Filiz_76 15-16 günüm kaldı haftaya haftasonu tüm temizliği eşime yaptırıp öyle doğumumu beklemek istiyorum 😂 Ev hemen kirleniyor ya hiçbişey yapmasanda 🫠
Filiz_76 Gulkar olurda doğum sürecinde çok dikişli ağrılı olursak genel temizliği önden çıkaralım sonra uğraşılmaz o yoğunlukta insanlar gelip gidiyo amannn
Deletedmom_116 Filiz_76 gelmedi 🤣utanmasa diş cikarcakti karnimda Gelişimi dura başlaya nerdeyse 45 haftalık ti🤣🤣🤣
Filiz_76 Deletedmom_116 hadi ya maşallah 🧿 dunyayı görmek istemiyo bebek napsın içeri daha rahat oda işini biliyo 😀😀
Gulkar Filiz_76 ben ilk dogumumda girbetteydim yemizlikte yapmadim gelen gidende olmadi rahattim simdi ikinviye memleketteyim bakalim ne okacak