Filiz_76 ruveydanur2412 2 ay ya buçuk yok 😀😀 benim ev yol üstünde o kadar toz oluyo ki anlatamam dayanamadım yıkadım sildim ya sinir oldum
3prens1prensesmom Filiz_76 allah korusun😂 3le 4ü istemedim ben😂 istemedikce supriz bebe geliyor 🤦🏻♀️
Deletedmom_116 Filiz_76 gelmedi 🤣utanmasa diş cikarcakti karnimda Gelişimi dura başlaya nerdeyse 45 haftalık ti🤣🤣🤣
Filiz_76 3prens1prensesmom ablam gibi onda da öyle olmuştu hayırlısı olsun artık yapacak hiçbir yok ☺️☺️
tambirleydi 3prens1prensesmom nasıl yapıyorsunuz temizlik ya ben 35.haftadayım oturduğum yerden kalkınca ağrılarım baslıyor masallah valla
Filiz_76 tambirleydi bende yapamazdım normalde ama ya Allah dedim başladım söyle düşündüm ben yapmazsam kim yapacak eşim yapamaz ne anlar eline yüzüne bulaştırır bunu düşünüp başladım 😀😀
Esilamm 34 haftalığım bende bekledim temizlikçi gelecek ama ben dolap içlerini yapayım dedim ama imkansız bir mutfak dolabını anca yapabildim ben bitirene kadar ilk temizlediğini mutfak kirlenecek galiba 😀😀😀
Filiz_76 Esilamm şu mutfak yokmu hep kirleniyo ben 2 haftada bir sılıyorum en çok mutfak kirleniyo zaten 😀
Filiz_76 3prens1prensesmom biz yapmazsak kim yapacak mecbur yapıyo insan işte ama yavaş yavaş yapın hergun küçük bir yer