Filiz_76 Ben başladım bugün 32. Haftamda erken mi acaba inşallah kirlenmez doğuma kadar eşim bişy dökünce yada bozunca bi bakış atıyorum hemen düzeltiyo Napıyım canım yoruluyorum 🤷♀️🤷♀️🤣🤣
Ankara-58 Filiz_76 canım bende bunu Cook merak ediyorum bende başlayacam ama cokk kararsızım ne zaman yapsam diye
3prens1prensesmom Filiz_76 36+1 suanda 1 hafta once basladim ve bitmedi daha 37+3 dogumum var 😂 koltuklarim gelmedi esyalar heryerde temizlik bitmedi allahtan bi cantamiz hazir 🙄
MirsT Filiz_76 Vala ben 34 te hallettim duvar perde pencere kadın bulamadım aklıma kaygıydı 36 dan sonra ne olur bilmem dedim bizim burda yazlık halılar hala kullanılır durumda halılarımı o zaman tam sereceğim
Tulipati 36+3 üm daha başlamadık perdeler camlar dip silme süpürme dolaplar banyo 1 hafta sonra başlarız herslde yağmur falan da yağıyor silsek pislenir diye şimdi yapmadık 😂
Filiz_76 Ankara-58 erken doğum riskin yoksa 2.3 haftaya başla bitir uğraşma sonra zor olur şimdiden kendimi ağır hissediyorum o zaman nasıl olur bilmiyorum 😀
Filiz_76 3prens1prensesmom sizin doğdu doğacak haledin bian önce çok zor olur çocuk doğunca başkası da yardıma gelse insanın içine sinmiyor canım kendi evini dipten köşeye kadar biliyo insan sonuçta 😀😀bitirin bebişinizle güzel vakit geçirin 🥰🥰
tambirleydi 3prens1prensesmom nasıl yapıyorsunuz temizlik ya ben 35.haftadayım oturduğum yerden kalkınca ağrılarım baslıyor masallah valla
Filiz_76 3prens1prensesmom tek sefer de yap demedik zaten yorulursun parça parça yap canından önemlimi 😀😀
Filiz_76 3prens1prensesmom senin çanta hazır yine benim çanta ortada yok daha konuşuyorum öyle güzel güzel 😀
Filiz_76 MirsT neresi ki sizin orası bizim bura da sıcak hala yazılık halı doğru düzgün kışlıklar bile çıkmadı 😀
karaguzelirem_ Benim bunları düşünmem için biraz erken ama ( 23 haftalık hamileyim) şahane doğumum yaklaşmış olsaydı ya bir temizlikçi abla alırdım yada anneme veya teyzelerime söylerdim yardımcı olmaları için onlar gelirdi öyle yapmayı da planlıyorum açıkçası çünkü evim dubleks ve merdiven in çık şuan bile aşırı zorlanıyorum son haftalarımda ne olurum kim bilir 🤦🏻♀️
Filiz_76 karaguzelirem_ dublekse yalnız yapamazsınız tabiki birinin yardım etmesi gerekiyor ve ev büyükse yine yalnız olmaz sizinse erken doğum riski yoksa herşey yolunda gidiyorsa 32. Haftadan itibaren başlarsınız ☺️☺️☺️