MadamSLN Merhabalar, canım acayip derecede filtre kahve çekiyor. Doktora şuan sorma şansım yok ama içmesem olmayacak gibi. Normalde kahve sevmem öyle. Bilginiz var mi filtre kahve içilebilir mi 23 haftalık hamileyim.
Basakhilal MadamSLN içebilirsin ben içtim. Bir kupayı geçme, günlük 8 gr yeterli görülüyor. Filtre kahve zaten en sağlıklılarında. :) sınırı aşmadıkça sorun yok
Minikperi MadamSLN içebilirsiniz tabi ki sadece günde 1 fincan/bardak içerseniz daha sağlıklı. Granül kahve zararlı onu tüketmeyin. 🌸
Dileksue MadamSLN içebilirsiniz bir fincan bende kahvesiz yapamıyorum bazen filtre bazen Türk kahvesi 1 fincan içiyorum hergün
Fatmabens Günlük kafein tüketimine dikkat ederek içebilirsiniz benim doktorum kahve sadece Türk kahvesi ve filtre Kahve içebilirsin dedi ama mesela o günkü çay hakkımı içmiyorum ki kafein hakkımı kahveden yana kullanayım:)
Enu1004 Varsa kafeinsiz için. Ben lursa giderken kurs arkadaşım her gün bana kafeinsiz filtre kahbe getirdi içtim🥹 evde de kafeinli var ama az içiyorum. Ya da süt katıyorum
MadamSLN Enu1004 Kafeinsiz Türk kahvesi almıştım ama bunun olduğunu bilmiyordum bakarım ona :) teşekkür ederim 🌸
Rojdakaymaz Ben 33 haftadayım ilk aylar miğde bulantısından hiç içemedim. Ama şimdi haftada 3 felan büyük kupa içiyorum sütlü yapıyorum. Onun dışında çay vs içmiyorum.
Enu1004 MadamSLN evet evet varmış. Hatta lavazza marka getiriyordu arkadaşım bana. Ben kahveleri pek bilmiyorum ama belki bakabilirsiniz☺️