Buse_2777 Kızlar 5 gün önce doğum yaptım sezeryan oldm, 3 4 gündür göğüslermn ağrısından mahvoluyorm, yara oldu bebek emdikçe çok kötü ağrıyor, sizler de yaşayan oldu mu olduysa nasl geçilir bu acı ya, doktor krem falan verdi ne sürdüysem geçmiyor
Seyda08 Buse_2777 aventin gogus kalkanlarini kullandim sutum oma aktikca uclarida hep yumusak kalmisti sutun ilikligiyla bide ben her seferinde kendi sutumu sürdüm kuru kalmasina izin vermedim. Bazende zeytinyagi suruyodum
xbebegimx Buse_2777 incia , mustela krem iyi geldi bana ama bebegim surekli emdigi icin etkisi fazla surmuyor emzirmeden once kendi sutunu sıkıp sur oyle emzir cnm fazla acimaz
Seher_06 Bebisi her emzirmeden sonra gögsünü suyla sil yada yıka.Sonrasında bebegin emdigi kısımlara zeytinyağı sür küçük bir parca strec film koy üzerine de yumusak kalıp cabuk iyileşşin.Yada evde varsa tahinin üstünde biriken yağinı sür gögüs ucuna aynı sekilde streçle kapatki hem nemli kalsın hemde ucu bir yerlere sürtüp canını acıtmasın.Bende bu yöntemler işe yaramıştı.
Boz Kesinlikle göğüs kalkanı al hem göğüsün yumuşak kalacak hemde kıyafet değdiği zaman tahrişi engelliyor. Benimde aynıydı hatta emme saati geldi diye korkuyordum 2 gün göğüs kalkanı kullandım faydasını gördüm.