aysecen_06 Hastane çantasına kendim ve bebeğim için ne koymalıyım? Doğum yapmış anneler gecelik ve sabahlığa gerek var mı yoksa önden düğmeli pijamalar yeter mi ?
Kajdhdh aysecen_06 ben ne olur ne olmaz diye iki tane alt üst pijama götürdüm ve lohusa takimi götürdüm ama sadece alt üst pijamami giydim yani bitane götürsem yeticekmiş anlican sezeryanda çok üşümüştüm kimide terliyor kendine ona göre biseyler koy
OziC aysecen_06 benim ikinci gebeliğim ilk doğum da elbise ile gitmiştim öyle rahat oldu ki ebeler keşke herkes elbise ile gelse demişti inan belki bazen 5 dk da bir alttan muayene ediyorlar ve pantalonla taytla olacak iş değil zaten komple çıkartman gerekiyor kadının birine hasta bezi takip komple çıkardılar pantolonu çünkü yat kalk çıkar giy perişanlık. O yüzden imkanın varsa en azından bir tane elbise lohusa takımı al doğumdan sonra da rahat oluyor tuvalete gittiğinde pijama çekmek için uğraşmıyorsun
Aybarssmom_ Ben doğum yapmadım ama ablama danıştım önü düğmeli alt üst pijama takımı aldım bi tane, bi tane de lohusa takımı aldım elbise sabahlık tarzı
beyzanurytt Henüz doğum yapmadım ama gebe okulunda hem pijama takımı hem de lohusa gecelik getirin denmişti alttan muayene yapıyoruz sürekli pijama takımı zor oluyor demişti