sevaldqn1 Kendimi heycanladirmak istemiyorum ama az önce sarımsı beyazımsı sümüksü bir akıntım oldu normalde akıntım yoktu bugün bu şekilde geldi nişan mı acaba kanlı değildi ama olabilir miii?🥹🥹
269522 sevaldqn1 kaçıncı haftadasın canım :) belki nişan olmaya bilir benim de ilk öyle bir akıntı geldi ebeme sordum olmayabilir böyle akıntılar normal dedi beş gün sonra falan nişanım geldi pembe sümüksü bi akıntı 37 de geldi 38de sancım geldi 38+2 de sabah doğum yaptım :)
prenSandprenseSMomy sevaldqn1 eğer akıntı rengin beyazsa nişan değil çünkü beyaz akıntı normal ama hayırlısı olsun inşallah senin için
sevaldqn1 269522 37. Haftadayım 38 uyumluyuz bitanem bende acaba normal mi diye düşündüm ama bazılarınki beyaz da olabiliyormuş diye okumuştum ondan biraz merak ettim
269522 sevaldqn1 o akıntı geldiğinde de zaten doğumun yakın demektir ki zaten yakın yani haftan gelmiş :) rahim ağzın yumuşuyor demektir hayırlısıyla kolay bir doğum diliyorum sana canım :)
sevaldqn1 prenSandprenseSMomy sarıya çok yakındı tam.beyaz değildi ama dediğin gibi normal de olabilir bilmiyorum 🥹
prenSandprenseSMomy sevaldqn1 sevaldqn1 bilmiyorum ama uzun zamandır o dediğin akıntım var ve daha 34 haftalıpım ama kasılmalarım çoğalıyor birde kontrole gideym dedim 😄
Aybarssmom_ Gebe okulundaki ebe nişanınız kırmızı pembemsi olmayabilir demişti. Sümüksü balgamsı bi yapıymış akıntıdan farklı duruyor daha yoğun anlarsınız demişti 🤩
sevaldqn1 Aybarssmom_ evet gerçekten normal akıntıdan değişikti değişik olduğu için şüphelendim bende acaba nisan mi diye🥹
Aybarssmom_ sevaldqn1 ay o zaman nişan bence 🥹 doktorunun numarası varsa danış kendisine bi olmadı merdiven çıkma yer silme yürüyüşlerine falan başla 🤩
sevaldqn1 Aybarssmom_ kac gündür yapıyorum zatenn canım biran önce birseyler olsun diye de yazdim bakalım ne diyecek😂
prenSandprenseSMomy sevaldqn1 bi kontrole gitmek gerek bakalm inşaAllah nst de çıkar diye düşünüyorum