Hamiayto Alyaveannesi bende de var dahiliyeye gittim ordan da diyetisyen bir aya yakındır dıyet yapıyorum şuan iyi bügün gittim tekrar dahiliyeye test yaptırdı şuan iyi dikkat etmem şartıyla
Umutyorgun Alyaveannesi seker kullanma canim.abur cuburdan uzak dur..meyveye dikkat et..istedigini ye ama az ye abartmadan😊 benimde cikti ben gozum dahi kalsa kisitliyorm tabi suanlk 😉
Hamiayto Alyaveannesi dikkat edecende mesela sabah bir yumurta bir küçük dilim az yağlı peynir yarım dilim ekmek bile nasıl şekeri tavan yapıyo hele patatesten uzak durcan yemeklerde bile yemeklerin sularını bile bandırıp yiyemiyorum yasak 🚫
Defne00Duru Benim hamilelik şekerim sınırda çıktı hafta da iki kez ölçüm yapıyorum ama ben diyetisyene gittim beslenme listesi verdi ona göre besleniyorum ekmeğini değiştirebilirsin canım tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği dedi meyveyi yalnız yeme yanında mutlaka fındık ceviz badem bi kuru yemiş olsun meyve anında yükseltir dedi ve hep porsiyonlu yiyiyorum ilk 1 hafta çok dikkat ettim 5 gün günde 3 kez aç tok ölçüm yaptım ve listeye uydum 600 gr yağ verdiğimi ve bebeğe bi zararı olmadığını söyledi şimdi o şekilde dikkat etmeye çalışıyorum
Hanife_ Ben 4.ayda insüline başladım ne yazıkki beslenmeme çok dikkat etmiyorum çalışınca herseye uymak çok zor oluyo iğneleri bile zor yapıyorum ama patatesten uzak duruyorum resmen 1 numaralı düşman ne zaman yesem fırlıyo ekmeğimi değiştirdim belli olmuyo insülin kullandığım günlerde yüksek cıkabiliyo unuttgum zaman normal cıkabiliyo bi haftalık diyetle düşmeyince insülin başlattılar biraz daha beklenenilirdi