Meneksedemir ruveydanur2412 aynı gündeyiz bnde bekliyorum yürüyüş sukuat düş hurma merdiven herşeyi yapıyorum ama gelmiyo 😃
Sedaki CerenKonus1 şekerim olduğu için son 3 gün daha beklicek 40 haftada suni sancıyla başlıcaz bakalım 🤯 tıkk yok hala
CerenKonus1 Sedaki pazartesi günü hastaneye gidicem bende ne olucak bilmiyorum suni verirler mi bekletirler mi kendi sancılarımız gelip doğursaydık keşke 😣
ruveydanur2412 CerenKonus1 kendi açılmalarımız hiç olmadan suni bir işe yaramıyormuş diye biliyorum. Onun sonucu hep sezeryana dönüyor . Normal doğum istiyorum inşallah 🥴
canannk ruveydanur2412 ağrı , kasıklara baskı ve sürekli sertleşme oluyor mu karnınızda? Ben 2 gündür bu tarz şeyler yaşıyorum. Normalde pazartesi sabahı sezeryan olacağım
TurgutElif Ben 41 haftaya geldim suni savcıyla doğurdum 40 haftadan sonra sıkıntı oluyormuş bebegin gelişiminde
Sedaki TurgutElif hiç açılmanız var mıydı? Benimde 40 haftada suni sancı vericez dedi. Suni sancı ile kaç saat aonra doğum gerçekleştirdiniz acaba
TurgutElif Sedaki benim acilmam 41 haftada oldu hastaneye gittiğimizde ama sancim yoktu 14 saat cektim ona rağmen san im yoktu benimki o yüzden uzun surdu