Sevgi22 @Deryasahiny ümidini kesme bende ilk gebeliğimde ikizdi ikisi aynı gün düştü aynı ay yine hamile kaldım sakın üzülme isyan etme Allah büyüktür
Deryasahiny Kızlar doktor almadı bebeği 🥺pazartesiye kadar bekleyelim biraz nazlı sanki dedi bol bol dualarınızı bekliyorum pazartesi inşallah yine güzel haber alırım amin🥺🙌rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙌💗
Deryasahiny nurd35 Kızlar doktor almadı bebeği 🥺pazartesiye kadar bekleyelim biraz nazlı sanki dedi bol bol dualarınızı bekliyorum pazartesi inşallah yine güzel haber alırım amin🥺🙌rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙌
Seyhanpncr Deryasahiny SAT’da 6 hafta görünüyodu. Kontorlde doktor jese 4 haftalık dedi 2 hafta sonra gittiğimde bebeği de kalp atışını da gördüm. Telaşlanmayın. Doktordan doktora cihazdan cihaza değişiklik gösteriyo ilk 2 ay önemli değil denmişti bana içiniz rahat olsun
Deryasahiny Seyhanpncr doktor almadı bebeği 🥺pazartesiye kadar bekleyelim biraz nazlı sanki dedi bol bol dualarınızı bekliyorum pazartesi inşallah yine güzel haber alırım amin🥺🙌rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙌
Deryasahiny Meli-sa doktor almadı bebeği 🥺pazartesiye kadar bekleyelim biraz nazlı sanki dedi bol bol dualarınızı bekliyorum pazartesi inşallah yine güzel haber alırım amin🥺🙌rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙌
nurd35 Deryasahiny yaaa gördün mü peki sen Allahım çok sevindim senin için inşallah büyür görürsün çünkü şuan bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum
FirefLyy nurd35 amin canim Allah razı olsun. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 🤲 🤲
Mervegng Deryasahiny 7+4 te aynı durumu Bende yaşadım doktor kalp atışı yok boş gebelik dedi kurtaj yapmamız lazım dedi o gece kanamam başladı ertesi gün kurtaj oldum malesef
Deryasahiny Mervegng rabbim yine verir uzulmeyelim benim bı evladım var 6 yaşında rabbim ona sağlık versin ama yine denicem ona bı kardeş Allah’ın izniyle 🙌
Deryasahiny nurd35 hayırlısı olsun vardır rabhimin bir bildiği hiç üzülme dua edelim bol bol ben pazaryesiyi bekliyorum sabırsızlıkla rabbim hakkimizd hayırlı olanı versin 🙌🙌