MommyLeyla Gzdesri Hep duygular aynı sanırım 😅 gün boyu hareketlerini bekliyorum bende sanki hissettikten sonra başladı asıl hamilelik 🥰
gokyuzununogrencisii MommyLeyla 15 haftalıkken kız dedi, en son 20 haftalikken başka doktora gittim oda goremedim dedi pozisyonundan dolayı, şimdi 25 haftalık oldum yarına randevum var bakalım 😊 ama kizzzz💙🌸🌸 çünkü ilk öyle dedi doktor
MommyLeyla gokyuzununogrencisii Bana da 15. Haftamda kız gibi duruyor bağdaş kurmuş dedi. 19. Haftada kesin erkek olduğunu gördü 😅💙 detaylıda da erkek dediler. Hayırlısı olsun inşallah güle güle büyütelim 🌸🌸
gokyuzununogrencisii MommyLeyla ayy vallamj🙈🙃🙃 amiiinnnn inşallah 🌸🥰 ben erkek çok istiyordum ya ama nasip hayırlısı 🌸🌸
MommyLeyla gokyuzununogrencisii Valla eşim bir ay kızım kızım diye sevdi sonra kendimizi alıştırdık 😅 Rabbim hayırlısını versin 🥰 gönlüne göre olur inşallah en önemlisi sağlıklı sıhhatli olsun 🥰🌸
MommyLeyla Hshfhfnn Bu sene çoğunluk erkek sanırım 😅 doktorum da bu yılki bebişlerimin %80i erkek diyor 💙
MommyLeyla Senzinc Hemen belli oldu mu doğum şekliniz? Bana hiç bilgi vermedi doktorum çok erken dedi. Sizin nasıl belli oldu 😇 hayırla gelsin inşallah 💕