prensinannesi2024 Kızlar bugün 30 haftayim köklü temizliğini yaptım ama tekrardan silip süpürmek lazım detaylı nevresim takımlarımızdan mutfak halimi çocuğun besigini filan ne zaman getirsem acaba hafta icide valizimi hazırlayacak çocuk doğum pozisyon almış
Blueberry0 prensinannesi2024 ben daha hiçbişey yapmadım odasını bekliyrm gelmedi henüz, bir kaç eksiğim de var onları tamamlıyım yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlarım. Evi eşimle hallederz die düşünüyorum. Olmadı kaynanam altımda oturuyor o da yardım eder 👍🏻32+0 haftalıgım
Nursonmez prensinannesi2024 38+4 her şey tamam sadece toz alma süpürme silme kaldı bide hastane çantası çok üşeniyorum😅
prensinannesi2024 Ankara-58 aynen cnm ben ordaki forum dolduramadan sordum doktor baş filan dedi dedim onlarda dedi başı asaga inmiş dedi normal doğum şeyini almışım dedim evet dediler
Noktacik 34 haftadaym bebek odası bitti çanta hazır ama temizlik yok. 2 tane abla gelecek ay sonuna kadar dolularmış 29 kasımda gelecekler 37. Haftada olmuş olacağım çok geç kalmışım gibi hissediyorum çok gerginim 🥲
prensinannesi2024 Noktacik gerilme kendin yavaş yavaş yap açılan olur o güne kalırsan geç olur erkenden yaptım bidaha istiyor gibi bu ay sonu yapacam tekrardan
prensinannesi2024 Merve1414 annemgil erken diyor valize bende diyorum nolur nolmaz bebeğin işine belli olmaz dedim
Merve1414 prensinannesi2024 dinleme canım sen annenleri ben 2 çocugumdada 29. Haftamda herşeyimi bitirdim kısa denk geliyordu doğumum misafirlik dışında 2 fazladan dana yirgan yastığım vardı onada doğumdan sonra kullanacağım nevresimleri geçirdim hastaneye giderken sabah serdim ertesi gün temiz temiz yattım insanın başına ne geleceği belli olmuyor rabbim zamanında saglila kucağına almayı nasip etsin ama suyun gelir hareket azalır bişi olur aniden doğuma alinirsin belli olmaz sen hazırda tut herseyini sonradan da agirlasinca yine zorlanirsin insan gobusunden çorabını zor giyiyor son haftalarda
prensinannesi2024 Merve1414 benimki asaga inmiş eğilme dedi doktor hareketlerine kontrol et dedi normal doğum pozisyon almış
Merve1414 prensinannesi2024 doğadabilir dogmayada bilir acilmam 2 cm Ken bile ,3_4 hafta gezdim Nisan geliyordu ara ara sadece bebekte kanala gitmişti nasip şans meselesi bence turdugun yerden yap yapabildiklerini yapapadiklarini da eşinden destek al
prensinannesi2024 Nursonmez artık yapamıyorum sizdede oluyormu konuşurken bile nefes nefese kalıp derin bi nefes alıp öle anca nefes zorluğu çekiyorum
Nursonmez prensinannesi2024 o haftalarda ben de öyleydim sürekli oturasım dinlenesim geliyodu şimdi çok şükür rahat hareket edebiliyorum nefes darlığı da geçti o zamanlar oturduğum yerde nefes nefese kalıyordum zor nefes alıyordum şimdi sadece zorlayan bel ağrısı sancısı😅
Feri123 prensinannesi2024 ne olur ne olmaz canım herşeyini yavaş yavaş yap hazır olsun agirlastikca zaten zorlanicaksin bende 26+3 teyim daha ama kendi çantamı hazırladım bebeğimin ki kaldi ve temizlik kaldı yavaş yavaş halledicem