Kbraozdemir0206 gncglozclk bizimki şuan ters duruyor dönmeye çalışıyor bakalım bı sonraki kontrolde ne derse doktor bide son iki kontrolde göstermedi kendini ters durduğu için hep sırtı dönüktü
Ef1001 Bizimde 11 Ocak görünüyordu ama makat geliş olduğu için muhtemelen 30 Aralık’ta sezeryan dedi doktorum 🙏🏼
Papatyaebru mmervvE inşallah ben çok korkuyorum doğumdan Ocak sonu şubat başı gibi olacak korku başladı bende ilk gebeliğim
Ef1001 17102017 sağlıkla alın kucaginiza insallah ben sezeryan hiç istemiyordum ama pozisyon uygun olmayinca… 😔 İnşallah vaktine kadar bir ihtimal döner yada ben sezeryan fikrine ısınırım 🙏🏼
17102017 Ef1001 sağlıkla gelsinler nasıl geldiklerinin bı önemi yok. İnşallah normal olur 🤲sağlıkla gününde kucağımıza alırız
Hazal2332 mmervvE Kızlar doktorun verdiği tarihi 40 haftaya göre hesapladığı tarih mi ? Yani benim son adet tarihi 13 Nisan bana 18 ocakta doğuracaksın dedi tam 40 hafta mı olmuş oluyor ocağa kadar
Hilalaliaras mmervvE amin inşallah güzel geçer sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah bebeklerimize ☺️🤲Ocak 16 son tarih🤲