mmervvE 29+6 Ocak ortasından sonra hazır ol demişti doktorum oğluşumla beklemedeyZ🙂

17 ocak en son bekledği tarih♥️

Bizimde 11 Ocak görünüyordu ama makat geliş olduğu için muhtemelen 30 Aralık’ta sezeryan dedi doktorum 🙏🏼

gncglozclk bizimki şuan ters duruyor dönmeye çalışıyor bakalım bı sonraki kontrolde ne derse doktor bide son iki kontrolde göstermedi kendini ters durduğu için hep sırtı dönüktü

mmervvE inşallah ben çok korkuyorum doğumdan Ocak sonu şubat başı gibi olacak korku başladı bende ilk gebeliğim

Ef1001 bnmde tahmini 11 ocak.31+4 ama normalmi sezeryanmi belli değil 🥹

01180322 sağlıkla alın kucaginiza insallah ben sezeryan hiç istemiyordum ama pozisyon uygun olmayinca… 😔 İnşallah vaktine kadar bir ihtimal döner yada ben sezeryan fikrine ısınırım 🙏🏼

mmervvE Kızlar doktorun verdiği tarihi 40 haftaya göre hesapladığı tarih mi ? Yani benim son adet tarihi 13 Nisan bana 18 ocakta doğuracaksın dedi tam 40 hafta mı olmuş oluyor ocağa kadar

mmervvE amin inşallah güzel geçer sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah bebeklerimize ☺️🤲Ocak 16 son tarih🤲

Ef1001 sağlıkla gelsinler nasıl geldiklerinin bı önemi yok. İnşallah normal olur 🤲sağlıkla gününde kucağımıza alırız