SevgiiOA Merhaba , 15+2 haftalık gebeyim. Plasentam tahim ağzını kapatmış aşağıdaymış. Bunun 25 haftaya kadar düzelme yani yukarı çıkma olasalığı olduğunu söyledi doktor. Sadece dikkat etmemi söyledi. Yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ? Çok endişelendim 🙏
aon9161 SevgiiOA bende 18 haftada öğrenmistim asada oldugunu doktor hic önemsemedi bebek büyüdükce cıkar o yukarı dedi 8. AYA kadarda zamanı var dedi.. kanaman olmadığı sürece korkmanı gerektircej bişey yok demişti.. sende hic öyle bisey yokmus gibi devam hayırlısı cıkar inş☺
Kezu17 SevgiiOA ağır iş yapmayın, çok yormayın kendinizi. Benimde aşağıdaydı 18. Hafta öğrendim. Şimdi 24. Haftadayım yukarı çıkmış bile🙂
Lamelif SevgiiOA 12. Haftada rahim ağzındaydı progestan hap kullandım kendimi yormadım 20. Haftadayız 3 cm yukarı çıktı doktor bu hızla giderse tamamen düzelir dedi 🙏🏻
Aselimm MasalSara merhaba bol su icmenin ne gibi faydasi var birde ben calisiyorum masa basi cok ayakta kalmamaya calisiyorum ama dinlenmekten kastiniz yatmakmi surekli... Benimde plesanta rahim agzini kapatmis moralim cok bozuk 23. Haftadayim...
Aselimm aon9161 ay masallah ne guzel doktorun varmis benimde plesanta previa denildi 19 da ogrendim suan 23 haftaligim ve duzelmedi ve doktorlar bana hic bu sekilde olumlu konusmuyor... Hatta beni kabul etmeyen doktorlar bile var... Moralim cok bozuk.
SevgiiOA MerveTosunAktas Yaa inşallah benimde çıkar. Endişelendim. Aşağıda olması riskli imiş. Zaten yukarı çıkmaz ise zorunlu sezaryan oluyormuşsun. O önemli değil gerçi sağlıkla sorunsuz doğsun da 🙏
Aselimm MerveTosunAktas gozun aydin canim bende 23 haftalik oldum ama duzelme yok... Senin kacta ortaya cikti ve kacinci haftada duzeldi... Bilgi verirmisin moral olarak cok kotuyum... Sizede rahim alinma gibi riskler soylendimi ?
MasalSara SevgiiOA birde özel oolucak ama cilsel ilişkiye ara ver benim ilk başta aşağıda olduğu için ilişkide kanama olmuştu
SevgiiOA MasalSara Evet canım yasaklanan şeyler arasında ilişkide var. Dinlenmek dikkat etmek dışında başka bir şey yapılamıyor dendi zaten 😏
SevgiiOA MasalSara İnşallah canım. Biz elimizden geleni yapalım dua sabır ne gelirse Allahtan 🙏 ama ilk gebeliğim endişeleniyorum. Şuan birde hissedemiyorum ya çok merak ediyorum bebeğimi nasıl napıyor oda zorlanıyor mudur diye 😶 Allah yardımcımız olsun 🙏
Seda42 SevgiiOA canım benimde asagidaydi bugün doktora gittim tamamen düzelmiş hiç bir sorun yok çok şükür. Sende kendine dikkat et bol bol dinlen ağır kaldırma kesinlikle
Aselimm Kezu17 bende 23 haftaligim hala duzelme olmadi masa basi calisiyorum bu sekilde olmak sikinti olurmu ben cok umutsuzum duzelmez diye rahim agzini kapatmis benim plesanta... Neler yaptin oturman kalkman ozel bsey yaptinmi bu arada gozun aydin olsun darisi bazimiza...
02efeninannesi Plesenta anterior demek plesenta asagida mi demek oluyor kizlar bizimde cok uzun zamandir ultrasonda plesenta anterior deniyor 36+4 olduk haftaya yine kontrol var sezeryan gunu verirler mi sizce boyleyken normal dogum olur mu
Kadriyeanes 02efeninannesi anteriör ön demek karnınız tarafına yerleşmiş sırt tarafınıza değil benimki de öyle
Cigdembakar SevgiiOA bnmde balıma gelmişti iki hafta snra gittğm kontrolde yukarı çıktğını öğrenmiştim inşallh sizinde düzelir canınızı sıkmayın
SevgiiOA Cigdembakar İnşallah sağolun ya içimi rahatlatıyorsunuz iyi ki varsınız hepinizin ilgisine teşekkür ederim 😌
SevgiiOA Seda42 Zaten üzerine boğaz enfeksiyonu oldum sanırım her yerim ağrıyor yatıyorum öylece 🙏 inşallah benimde düzelir biran önce 🙏🙏