inscnmya Anneadayiii__ 2,5 aylık bebişim. Purebaby kullanıyorum. 3 paket 1numara kullanmışız şimdi geçmiş siparişlerden baktım. 3250 doğdu kuzum. Islak mendil hiç önemli değil yıkayarak kullanıyorum çünkü.
esraa1717 Anneadayiii__ ben molfix aldım eğer sıkıntı yaşarsam pişik vs prima alırım diye düşündüm ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum temizleme pamuğu aldım onu kullanıcam pişik yapmıyormuş
Eternal_8 Sleepy bio natural aldık 128 adet 1 no 128 adet 2 no. Pişik yapmayan şeklinde bir çok kişide öneri olarak duydum aldım bakalım inşallah öyle olur ☺️ n11de kupon kullanarak aldım çok uyguna geldi bakın mutlaka
Songuleyup Anneadayiii__ ben molfixin 1numarasindan aldim 2paket sonra 2numaraya gectim 3.5kg dogmustu yavrum hic sknti yasamadim dogdugu andan itibarende islak mendil kullandim sleppy ninkini almistim hassas olanindan falan degil direk bebek islak havlusu olanından trendyoldan 12li paket olarak gayet memnun kaldim pisik olmadik cok sukur.
Mevlude95 ebrulina bende yorumlara gore baby turco aldim islak mendil almadim pamuk kullanmayi dusunuyorum bakalim saglicakla gelsinde iyi gelmezse degistiririm
ebrulina Mevlude95 ilk doğduğunda bende pamuk kullanacağım sonrası için ıslak mendile geçeceğim ama malum fiyatların artışından sebep 24 lü aldım koydum eve ☺️
Ecem95 Anneadayiii__ 6 buçuk aylık bir bebek annesi olarak yazıyorum; Durumunuz müsaitse prima premuim care alın asla pişman olmayacaksınız ilk 40 gün bez cok gidiyor. Islak mendil almayın tahriş ve pişik yapıyor bebek temizleme pamuğu alın su ile ıslatıp temızleyin (6 bucuk aydır bu sekilde temızlıyorum doktorumuzda öyle önermişti.)
Semiramis Btl_akkurr molfix 120 adet yeni doğan 270 TL prima 90 adet yenidoğan 589 TL trendyoldan baktım şimdi
momshe Anneadayiii__ sleepy yenidoğan ıslak mendili ve bezi çok iyi. Bizde pişik yapmadı. Bir de şuan e bebek kendi markası olan bezi deniyoruz. Bunu da beğendik pişik olayıyla karşılaşmadık 🩷
momshe Anneadayiii__ 1 numara bez çok kullanılmıyor bebeğim küçük doğmasına rağmen 1 ay olmadan 2 numaraya geçtik Anneadayiii__