petekceee Minikperi gerçekten çok tuhaf bütün dünya bana geldi erkek dedi ben ise daha kese iken bile kız hissediyorum diyordum kız çıktı 🥹💖 sağlıkla gelsinler
petekceee birhamilelikgunlugu valla çok bilindik cinsiyet tahmini diye bir var bir de dolunay birşeydi ismi unuttum herkes %100 biliyor şöyle böyle postta yorumlar hava da uçuyo anam benim bebeme erkek dedi ya 😂
DENIZ_55 petekceee maşallah canim banada herkes kız dedi butik cinsiyet bilme testlerinde herkes kız dedi ama bende oğlum olacağını öğrendim 💙
petekceee edasontr 😂avukat mısın pardon belki 20 posta yazdıysam 2si kız demiştir %100 diye post açıp yazanlardan bahsediyorum sizene ayrıca
Boncukk123 petekceee yaa tatlış bi kız mı geliyooo ☺️ MasaAllah canım sağlıkla doğsun bana da yarıya bölündü herkes kız diyen de var erkek diyen de herkesi bilenlerin birisi erkek birisi kız dedi saglıklı hayırlı olsun da ☺️🌸
petekceee Boncukk123 sağlıkla kucağınıza alın inşallah gönlünüze göre olur 🥰🫶🏻 kalbinizden geçen önünüze serilsin inşallah
edasontr petekceee avukatla ne alakası var kimse bilemedi dediysen kimsenin bilmemesi gerekiyor ki bilmisler yani
Boncukk123 petekceee İnan hic bilmiyorum ne istiyorum saglıklı hayırlı bi evlat olsun da anasına babasına bilemiyorum ikisine de cok sevinirim aöa ikisine de cok şaşırırım ☺️ Cunku herkesi bilen iki kişiden birisi kız birisi erkek diyor 🌸☺️