Mykm 6.hafta da neler yaşadınız yardımcı olur musunuz? Sizlerin hamileliği nasıl gidiyor? Hangi aşamada kaç haftalıksınız?
NewMomm1 Mykm şu an 34+3 üm ama o dönem yaşadıklarımı hatırladığım kadar anlatayım hiç bir belirtim yoktu gebeliğimi öğrendiğimde beklemiyordum bile açıkcası. Sonra 2-3 gün kadar bi mide bulantısı yaşadım aç olmama rağmen bir şey yiyemedim midem almıyordu çıkartmıyordum ama yiyemiyordum da. Bu dönemler zayıflayabilirsiniz normal bir durum üzülmeyin yani bebek besleniyor zaten sizden her türlü. Prilam kullanıp düzeldim tansiyonunuz kan şekeriniz düşebilir dışarıda çantanızda muhakkak atıştırmalık bir şeyler olsun boş çıkmayın. Olmasın ama olursa bu dönemlerde ben kese yanı kanama yaşamıştım 4-5 güne geçti başınıza gelirse strese girmeyin🌸unutmadan ekleyeyim bol bol su için🌸
Boncukk123 Mykm 6.haftada genel olarak kasık ve bel ağrısı yaşıyordum canım mide bulantısı bazen kusma çokça uykusuzluk halsizlik oluyordu suan 13 e bir gun kaldı ekstra eklenen rahatsızlıklar umarım normaldir bunlar icin doktorla görüşeceğim sende doktoruna danış mutlaka rahatsızlığın varsa 🌸
Tugce0133 Mykm 5+5 şuan çok bir belirtim yok ara sıra hafif bir bulantı bu kadar 😊 böyle kalır mı bilmiyorum ama 😁
BhrRzgr_06 Mykm Şuan 11+1deyiz miğde bulantısı kusma ,bel ağrısı, göğüsler de hasasiyet ve bolca uyuklama 😃 Miğde bulantısı ve göğüs hasasiyeti,uyku hali hala devam ediyor
Tuom 6+3 mide bulantısı çok fazla ve koku hassasiyetim çok arttı herşey kokuyor sanki arada bir de kasık ağrısı ama bebişlerimiz için herseye değer bu çektiklerimiz sağlıkla gelsinler ❤️
YeniGelinMeselesi Mide bulantıları başladı artık bazı kokulardan yiyeceklerden tiksinme, bebeğin olduğu yerde ağrı sancı ki bu rahim büyümesinden dolayı Allah sağlık sıhhat versin hepsi geçer kavuşalım sağlıklı bi şekilde inşallah😊🙏🏼
Tansusercan Bende 6. Haftadayım uyku halsizlik sabahları ozellikle bulantı oluyor kassık krampları goguslerimde şislik agri baş agrısı birde benim kalçama ağrı giriyor