Vee büyük gün gelıp cattı 😍 10 kasım 08:53 de bebeğimi kucağıma aldım .. hayatımda hıc bıseyden korkmadım cok cesaretlı bırısıyımdır ama sezeryan dedın mı herkesın abartılı anlatımıyla o kadar kendımı korkutmusum kı farkında olmadan .. kendıme bunu neden yaptım dıyorum neysee.. hastaneye ıslemlerı yaptık kalbım degıl stresım agzımda atıyor korkumun tarıfı yok sıfır heyecan o kadar kendımı kotuye hazırlamısım kı anlatılır gıbı degıl .. hazırlandım gıyındım ameliyathaneye gırdım cenem tıtrıyo ellerım uyusuk ama meger ne kadar gereksız bı korku ahh ahh .. anestezi ekıbı geldı belımden uyusturduk hıc bısey hıssetmedım ayaklarım ısındı hemen ve hazırladılar benı .. doktorum geldı konusarak benı rahatlatmak ıstedı ama nasıl aglıyorum hocam korkuyorum sakın dedı korkulacak en ufak bısey yok .. güvendım ama aklımda acaba narkoza mı donsem dusuncesı var .. neysee doktor basladıgımda haber edıcem dedı sakınn dedım hocam bılmek ıstemıyorum basladıgınızı soylemeyın dedım tamam dedı 🥹 6 7 dk sonra karnımdakı bosluk hıssıyle hocam cıkardınız mı dıye sordugumda evet cıktı dedı ve aglama senı Allahımmm nasıl mucızevı bı bısey tarıfı yok aslaa yanı .. herkese Dua ettım evlat ısteyen herkese duamda yer verdım .. bebısı goturduler benıde yarım saat sonra cıkardılar aklımda sadece yürümek vardı .. yukarı cıktım hemen bı agrıkesıcı vurdular 1 saat sonra regl sancısı gıbı karında sancı oldu oda 2-3 saatlık bı agrı dayanılmayacak abartılacak bı agrı aslaaa degıl aslaa bakınn.. uyusuklugum 5 saatı geçti hemsıreler yurutmek ıcın geldıler gıyındım veee hadıı dedım yaparsın yapacagımdan o kadar emındım kı kalktım ve dık durmaya calıstım ılk yuruyus 10 dk yaptım .. ve sonra her saat 10 dk yürüdüm.. benı tek zorlayan aclık oldu gaz cıkaramadım bı turlu ve gaz cıkaramagım ıcın yemekte vermıyordular . Onuda kefir icerek hallettım 😂 sımdı bebeğim yanımda yatagımda uzanmıs bu anı bekleyen anneler ıcın yazmak ıstedım korkmayın abartılacak hıc bısey yok emın olur bulantı halsızlık hamilelik donemındekı belırtıler daha can sıkıcıydı herseyı onu kucagınıza almanızla bıtıyor butun samımıyetımle soyluyorum bunu .. rabbım ısteyen herkese nasıl etsın bu duyguyu benım yazıcaklarım bu kadar hayırlı dogumlarınız olsun guclu anneler ❤️😘