Aysegulklc Arkadaşlar 31+5 teyim Sürekli canım bir şeyler yemek istiyor ağzım hiç boş dursun istemiyorum Hatta şu anda yatağımdan kalkıp üşenmeyip kısır yaptım özellikle geceleri çok acıkıyorum canım bir şeyler çekiyor var mı benim gibi olan😂😂
Deli_hatun_7 Aysegulklc ahhh biz daha 11 haftalığız gündüzleri bulantı kusma zorluyor ama ağzımda boş durmuyor hele 3 4 saat bişey yemeyım açlık krızı vuruyor suanda bende acıktım 😂 ama yemek istemıyorum 54 le hamile kaldım sonra 53 düştüm tekrar aynı kiloya döndüm bakalım kaçla doğuma gireceğim 😂😂❤️
Meltemmms Aysegulklc ben gece mutfağa gitmeye üşeniyorum yatağımın başına kek vs koyuyorum gece gözüm kapalı yiyip suyumu içip geri uyuyorum ahshahsj. 32+6 haftalığız 8 kilo aldık neyse aşırı aşırı bi kilo sayılmaz 🤭🙈🙈
Pruplemm 37 deyim aynı problem bende de var meyve sebze tüketmeye çalışın karbonhidrat çok yüklenmeyin 😬😬
Gizmooo Minigiim-vebenn52 @Aysegulklc Ayyy valla bi tabakta ben alırımmm 😍🤤🤌🏽 vallahi bende öyleyim 27+0 64 kaldığım kilom şuan 77 deliriyorum ama kendimi tutamıyorum bacımmm ne yapalım can boğandan gelir sonuçta doğurunca veririz kiloları 😂
Deli_hatun_7 Aysegulklc aghahahaha😂 hedi inşallah bende acıktım ama gece yiyince çok kötü oluyorum gece 1 sefer uyansam hemen kusuyorum o yüzden yememeye çalışıyorum ama gündüzleri boş durmuyor ağzım 😂😂❤️
MervEfehan Aysegulklc seni şuan takdir ediyorum 🤭 üşenmeyip yaptığın için 😃 bebise yarasın inşallah sana değil 😃