La_Liberte Girl_boy_annesu ayy benim keşfetme düştü. Bir ara sürekli düşünce engellemiştim 😅😅 sonra 12. Haftamda engeli kaldırıp videolarına baktım. 10. Haftada net erkek falan diyor çok şaşırdım.
La_Liberte Girl_boy_annesu ben de çok benzettim. Erkek diyor doktor bu görüntüye. Bir de benim o çizgi baya eğik geliyor böyle nub görmedim ben 😅
La_Liberte Girl_boy_annesu Bu da benim biricik canım kızımın aynı hafta fotoğrafı nubu çok belli mesela kız olduğu. Çentikli nub genelde kız oluyor sanki
Girl_boy_annesu La_Liberte dediğim gibi o nup değil bence çok hareketli olduğu için kemik çıkintisini çekmiş olabilir
Girl_boy_annesu La_Liberte bir şey fark ettim benim kızım da oğlum da 12. Haftalarda aynı taraftaydı. senin iki bebekte aynı tarafta yatıyor
Girl_boy_annesu La_Liberte Buda benim oğlumun 12+2 iken resmi doktor yandan bakıp erkek gibi ama çok heveslenme küçük hafta olduğu için yanilanilirim demişti
La_Liberte Girl_boy_annesu ayy vızır vızır dönüyordu aslında 😅 önce yüz üstüydü. Sonra döndü bu şekilde yakaladı doktor. Ben de anlayamadım o çizginin ne olduğunu bakalım ileriki haftalarda görecez 🥰
[silindi] PrensinibekleyenAnnee gerçekten bacak arası dümdüzmüydü nasıl değişiyor yaa 🫣bizdede 13 haftada baktıgında cıkıntı gördü ama klitoriste olabilir dedi perşembe kontrolüm var inşallah netleştircez sonunda
PrensinibekleyenAnnee [silindi] yani anlamdım düzdü bişey yoktu demek küçükmus beliimi.ol.adi.domtor bacak arasını.bilemedi benimi yanlış anladı ben mi yanlia anladm onu çözemedim 🤣
La_Liberte tgck2022 merhaba evet öğrendim kızım oluyor ☺️ o çıkıntı pipi değilmiş ne olduğunu bilmiyoruz tabi 😀