Minimans Minikperi size yazmak istedim benimde 2 doktor kıza benzetti sonra bacak arasında kordon var dedi ve erkek bak çıkıntısı var falan dedi aklım karıştı içimde hep kız hissi var doktor kız demişti sonra erkek ama bacak arasında kordon var dedi böyle örnekleri de okuyonca iyice aklım karışıyor size de pipi falan gösterdi mi doktor bak erkek çıkıntısı bu falan diye 😂
Minikperi Minimans evet gösterdi kordon ayrıydı pipi ayrıydı hatta ultrasonda işiyordu oradan. Detaylı da olunca biz erkek bekliyoduk ama kız doğurdum 😅
SevvaallEr  Valla doktor tecrübeliyse cihazda iyiyse genelde yanılma olmuyo bana 14. Hafta kız demişti direk herkes bana cok erken döner belli olmaz falan yaptı ama bacak arası cınsıyette en önemli gerekce bence😅🤞🏻 bizimkinde hiçbişey yoktı mesela
La_Liberte SevvaallEr teşekkürler fotoğraf için 😍ben de oğlumu da kızımı da 14. Haftada öğrendim hiç yanılma olmadı. Kızımda zaten üç çizgi vardı öyle olunca kolay kolay yanılma olmuyor. Bizim doktor 25 yıldan fazladır mesleğini icra ediyor. Cihazını bilmiyorum. Oğlumda 11+4 te hiç tahmin yapmamıştı. Kızımda o haftalarda başka doktordaydık. Hiç erken tahmin yapacak bir doktor değil aslında. Bana bak bu elleri bu parmakları bunlar bacakları bu da bacak arası yani cinsiyeti dedi. Çıkıntı gördüm. O da söyledi zaten çıkıntı gördüm ama bir şey demek için erken diye.
PrensinibekleyenAnnee La_Liberte banada 12 hafta bacak arasını gösterdiler dümdüzdü Allah gönlüne göre verdi doktor bizde kız sandık sonra oğluşumun pipisi cıktı anlamadım walla 🤣 herşey olabilir o yüzden Rabbim gönlünüze göre versin inşallah oğlunuz olur.
La_Liberte PrensinibekleyenAnnee ayy çok duydum bu şekilde çok şükür Allah gönlünüze göre vermiş 🥰 saglıkla gelsin miniğiniz. Bizim bariz çıkıntı vardı 🙈
[silindi] PrensinibekleyenAnnee gerçekten bacak arası dümdüzmüydü nasıl değişiyor yaa 🫣bizdede 13 haftada baktıgında cıkıntı gördü ama klitoriste olabilir dedi perşembe kontrolüm var inşallah netleştircez sonunda
LavinsMom La_Liberte haraketli olunca yeri oynayada bilir ondan asagiya dogru ola bilir. Ben cunki videoya cekmistim bacak arasina bakinca suda haraket ediyordu yaprak gibi esdiriyordu 🤣
La_Liberte LavinsMom aynen öyle ilk ultrasonu açtı tepe yaklaştı sonra dönüp durdu. Doktor da vızır vızır dönüyor dedi 😅 bir de kızların çıkıntısı çentikli oluyor sanki
PrensinibekleyenAnnee La_Liberte Biz önce sağlıklı sonra oğlumuz olduğu için kız dilemistik ama Rabbim hayırlı olanı verdi ikincide oğlan 😁🌸
Minikperi Minimans hanımefendi 10 kere yazmışım zaten detaylıda pipi gösterdiler diye niye defalarca aynısını soruyosunuz 😂 evet detaylıda da erkek dedi hem de Hacettepe üniversitesinin bir doçent doktoru 😅
La_Liberte PrensinibekleyenAnnee yaa öyle mi ben yanlış anlamışım kusura bakmayın ☺️ demek ki böylesi hayırlıymış ❤️ arkadaş olacaklar, yoldaş olacaklar inşallah 🙏🏻
PrensinibekleyenAnnee La_Liberte inşallah canım Rabbim oğullarımı hayırlı gördü bize iyi ki de gördü az kaldı doğuma inşallah bakalım 🌸
La_Liberte PrensinibekleyenAnnee inşallah kolay bir doğumunuz ömür sağlıkla mutlulukla alırsınız kucağınıza 😍
PrensinibekleyenAnnee La_Liberte sağol canım ALLAH razı olsun hepimizee evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌸
La_Liberte Aselsmoms oyyy maşallah maşallah Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah ☺️ sizin ileriki haftalarda baya belliymiş zaten 🥰