Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sizden bir ricam olacak 11-12. Hafta bacak arası fotoğrafı olanlar cinsiyetiyle birlikte atabilir misiniz? Şimdi de sebebine geçeceğim biraz uzun olacak okumayabilirsiniz 🙈Bugün 11+5 te ense kalınlığı, burun ölçümü için doktora gittik. Tabii ki tek isteğimiz sağlıklı olduğunu duymaktı. Asla cinsiyet sormadım daha çok erken. 4. Gebeliğim ve ilki düşük oldu. İkinci gebeliğimde oğlumu erken doğumdan iki hafta sonra kaybettim. Sonra çok istedim bir kızım olmasını çok şükür gözbebeğimiz bir kızımız oldu. 4 hamileliğimde de bugüne kadar bir kere cinsiyet sormadım. Her zaman önceliğimiz sağlık. Doktorum bakın bu elleri, bu parmakları, bu da bacak arası dedi ve güldü. Yani cinsiyeti dedi. Ben de bir çıkıntı gördüm. Belli mi dedim. Yok dedi. Ben de asla üstelemedim. Eşime çıkıntı gördüğümü söylemeyecektim zaten. Çıkarken doktor tutamadı kendini. Ben bir çıkıntı gördüm ama ilerleyen haftalarda bakalım dedi. Keşke söylemeseydiniz hocam dedim. O da “ben bir şey demedim” dedi. Tabi benim de, eşimin de içinde hep oğlumun yarası kaldı. Biliyorum ki içten içe tekrar oğlu olsun istiyor. Her ne kadar heveslenmedim dese de heveslendi biliyorum. Erkek sevdasından değil yanlış anlamayın. Allah korusun kaybettiğimiz kız olsaydı ona heveslenecektik. Ben ultrason fotoğrafına bile bakmadım. Cinsiyet tahmin etmek istemiyorum. Ama kafama da takıldı açıkçası. O yüzden sizin ultrason fotoğrafınızı merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Buraya kadar okuduysanız ekstra teşekkür ediyorum 🥰