nurse31 Hanımlar bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen ilk gebeliğim 39+4 bebek tam baş aşago rahimde yumuşama var fakat açılma yok ne yapmam gerekiyor açılma olması için şuan doğuma 4 günüö kalmış bilgisi tavsiyesi olan varsa yazabilir mi lütfen
Alexab nurse31 kesinlikle uzman değilim. Tamamen doktorumun dediğine istinaden söylüyorum; günde 1 fincan adaçayı iç dedi bana oradaki kasların yumuşaması için gevşemesi için. Siz bunu mutlaka sorarak yapın doktorunuza.
Nilbal72 nurse31 bol yürüyüş merdivenleri ikişer yan in çık bol bol hurma suquat hareketi oturuşta kelebek hareketi cinsel ilişki sabah akşam sıcak duş duşta da otur kalk harketi yapabilirsin dikatli birşekilde
nurse31 canannk doktorumun bir önerisi yok yürüyüşe yapayım mı dedim kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap dedi ben zaten düzenli yürüyorum da değişsen birşey yok haftalardır rahimde yumuşama var ama açılma yok
Uykusuzannee nurse31 benimde sizin gibi aynı dört gün kaldı devlet takipliyim doktor pazartesi yine çağırdı en fazla bir hafta daha bekleriz dedi zaten sıcak duş banyo günde iki üç sefer bel karna masaj günlük bir bardak adaçayı ve ahududu yaprağı çayı plates yürüyüş suguat cinsel ilişki korunmasız ördek yürüyüşüne devam dedi açılma olması için
nurse31 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim deneyeceğim zaten merdiven inip çıkıyorum sukuatta çekiyorum bol bol dua edin bana bayanlar Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah