anapanda12 Hlimee öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 ben bi kız bebiş geliyor gibi hissettim. Lütfen cinsiyeti öğrenince yaz buraya. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 🦋
Yagmurakyurek Hlimee hayırlı olsun kız bebeğe benzior kesesi yuvarlak kaç haftalık 8haftada kalp atışını duyarsınız artık 🥰
Hlimee Bebeği göremedik ama kese nasıl 2 cm dedi doktor Aşılama dan korkarız boş gebelik olabilir diye dedi ama yeri şekli sağlıklı olduğunu gösterir dedi .. ayy inşallah sağlıklı gebeliktir
cennetb Hlimee vallahi ilk öğrendiğim zamanlar öyle diyolar kanın nasıldı banada öyle dediler boş gebelik filan Şuan 27+1 çok şükür
Hlimee cennetb canım beta çok iyi 44625 çıktı 4,5 haftalığa Belki ikiz olabilir bebeği göremediği için bişe diyemiyor alttan muayene olmadım bi hafta sonra gideceğim bebeği de kalp atışını da görüp dinleriz
cennetb anapanda12 Hlimee ben allttanda muane oldum bişey olmuyor Olma diyenler varda yanlış bana göre sen üzülme benimde öyle çıkmıştı çok şükür banada herkes boşuna sevinme filan dediker ama Şuan bi kızım gelecek inşallaj
Hlimee anapanda12 ayy inşallah canım bende eşim de kız istiyoruz bakalım hayırlısı ile sağlıklıla gelsin inşallah Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı ailelere nasip etsin inşallah 🙏🙏😇😇