Premsesko umrumdadegil Ay hiç sorma 2 gündür böbreklerimde batma göbeğimde karnımda sızı var ne bu ya
Premsesko umrumdadegil geçen baktırdım az idrar enfeksiyonu çıktı ama gaz sancısından şüpheleniyorum ya nasıl geçer
Cucu_01 Premsesko Ay yorumları okudukça hepsinin bende de bir anda olması özellikle göbek çevremden vajinaya doğru bir ağrı ama sanki içeriden etimi tutup çekiyorlar bir sızı bazen anlatamam 🥺🥺
MehtapErol Premsesko Taş gibi oluyor o arada karnım. Sancı şeklinde değilde normal ağrı. Uyuyana kadar çekiyorum, sabah uyandım mı bir şey kalmıyor ertesi akşam gene aynı
Premsesko Cucu_01 aaaa bende bugün tam 23 oldum ve 2 gündür var aynı ağrılar. Nerelisin Adana mı sonda 01 var ya
Cucu_01 Premsesko şey yap duşa gir suyla ov karnını sonra kalın bişey giy yine ovala sürekli karnını nen ağrı zamanı öyle yapıyorum mecbur sıcak iyi geliyor
Premsesko Cucu_01 Ay çok tedirgin oldum ne bu diye 🥲🥲🥲 sende de vajinada sızı batma oluyor mu böyle saniyelik
Cucu_01 Premsesko oluyor doktoruma sordum normal bebek yukarı çıkıyor yavaş yavaş dedi güldü korkma dedi 🌸🌸🤗
Cucu_01 Premsesko ya vallahi iyi oldu detaylı ultrasona gireceği perşembe çok geç kaldım sen girdin miii
Premsesko Cucu_01 Girdim. Yok yok geç değil 24 e kadar yolu var dediler bana. İnşallah güzel geçer rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmeyi unutma bak o çok önemli.