Nuremses Gulbahar47 bizimde son 40 gün yazıyor buton çıktı ve aşırı derecede kasılmalarım oluyor gece çok rahatsız ediyor beni. 34. Haftaya 2 gün oldu gireli 2 gün sıkayetlerim çok arttı butonu görünce acaba dogurcakmıyım diye tedirgın olmaya basladım varmı sizinde sıkayetlerinz aynı haftadayız galiba
busrakorcan0607 Bende 37 haftadayım bebiş dönmedi 2 hafta sonra sezeryan olacağım doktorum gününü verdi sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🥰 sezeryan ilk defa olacağım ilki normaldi sezeryan olanlar yazabilir mi nasıl oluyor korkuyorum biraz
Heyzilandmercimek Gulbahar47 bizimde son 22 günümüzmüş 🥰 tabi oğluşum daha erken gelmezse, normal doğum takipliyiz 😇
Komandoanne Gulbahar47 35+2 deyiz. Son 33 günümüz🥰 buton gelince heyecan bastı. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin bebekleri👼🏼
Fy33 Gulbahar47 bugün son 39 ve butonu farkettim ve benim daha çantam bile hazır değil ikinci hamilelik aşırı gamsız geçiyor arkadaşlar 🥲
Gulbahar47 Prens_prenses777 bu bebeğin haftasının Altun’da bilgilendirme metni oluyor ya bebek ve siz yazıyor o yasının en altına inerseniz görünür😇
Prens_prenses777 Gulbahar47 aaa gerçekten var bnmde sjsjs vallahi yeni görüyorum he 🤣 teşekkür ederim bebiş doğunca başarım o halde 🤲❤️