Alleyyy 35.haftada doğum yapan var mı bebeğiniz küveze girdi mi Suyu azaldığı için erken alınıcak bebeğim endişeliyim küveze girmesinden
Umutku Alleyyy 35+1 de yaptım canım 11 gün küvezde kaldık hayati fonksiyonları iyi olursa girmez korkma bizim solunum sıkıntımız vardı o yüzden girdik
Zelihaa1409 Alleyyy Ben daha doğum yapmadm ama bi yakınım 34+5 de suyu azaldgi için doğum yaptı önceden fark edildiği için ciğer geliştirici yapilmiş doğdugunda solunum sorunu yaşamamis ama bebegn kilosu haftasından biraz az oldgu için on gün kuvezde kalıp çıktı.Bi sıkıntısı yok 6 aylık oldu bile.
Mrvm005 Alleyyy aslinda kuveze girmesi kotu birsey degil. Hatta sezeryan olacaksan eger kendini toparlayana kadar cikar bile. Ilk dogumum normalde 38+1 asiri kustugu icin taburcu olamadi yenidoganda kaldi 10 gun. O sira zarfinda üzülüyorsun evet ama toparlaniyorsun gucleniyorsun bebegine daha iyi bakacak duruma geliyorsun. O yuzden sıkma canini hic takma kafaya. Rabbim inşallah kotu bi hastalik vermesin dermansiz dert vermesin yeter
Alleyyy Hasret5506 2600 ancak kilodan çok solunum ve ciğerlerinin gelişmiş olmasıyla ilgiliymiş küveze girme durumu
Alleyyy Umutku inşallah girmez bir de ilk bebeğim o duyguyu yaşamak istiyorum çıktığımda yanımda olsun beraber olalım istiyorum Allah büyük 🙏🏻
Alleyyy Zelihaa1409 ciğer geliştirici demediler devlet direk almak istedi sınırın altında olduğu için özeldeki doktorum pazartesiye kadar bekleyeceğini söyledi ilk etapta . Belki direk alma durumu olduğu için söylememiş olabilirler iğneyi
Alleyyy Mrvm005 evet değil ancak sütüm o şekilde yeter mi bu zorlukları düşünüyorum ve çıktığımda yanımda olsun o duyguyu yaşayalım ilk çünkü . gelen gidenimiz olsun alıp götürsünler sevke istemiyorum dua edin siz de kızlar 🙏🏻
prenSandprenseSMomy Alleyyy kilosu iyimiş ciğer geliştirici yapmadılar mı bizim gelinin suyu azaldıpı için plesanta yaşlandıpı için 34+1 de aldılar bebek 10 gün küvezde kaldı ama kilosu 1800 gr dı 2 olumca hastaneden çıkardılar
Zelihaa1409 Alleyyy Bekleyeceksek iğneyi ol canm ciğeri iki haftaya kadar ileri atyomuş doğdugunda solunum için faydası cokmuş.Acil alınacaksa yapılmaz zaten o an.Yapildiktan sonra 24 saat bebeğin durması lazm dye biliyorum.
Cananbzkrt Benim oğlum da 35 haftalik doğum yaptım. 34. Haftada ciğer geliştirici vurmuslardi . Ama suyum geldiği için doğum oldu . 2900 kg doğdu küveze girmedi sıkıntı olmadığı için
Mrvm005 Alleyyy rabbim tabiki hem senin hem onun icin en hayirlisi neyse onu nasip etsin. Sut sagma makinesiyle evde sürekli sagmistim ben. Pandemide yanina hic qlmamislardi sadece cikacagindan 1 gun once emzirme icin cagirdilar onun disinda ozlemistim bnde. Anneler gununde yanimda degil diye uzuldugum icin sutum azalmisti sadece ama toparlarsin zaten benim gibi. Insallah saglikla gelsin de eve hem anne hem bebek gerisi boş
Feri123 Alleyyy ilk oğlum 36+5 te 3300 gram olmuştu ,doğumda kolunu kirmislar ve doktorlar anlamamislar çocuk acidan hızlı nefes alıp verdiği için 6 saat kuvezde durmustu ,akciğer gelişimine bağlı kuvezde olması dursa bile çok durmaz diye düşünüyorum
Sadeceanne2 Alleyyy benim 37.1 de bitmişti suyu gelişimi geride idi 33.4 idi 2000 kg doğdu birde benim oğlum Kanı düşüktü diye aldılar küveze ama bebekten bebeğe değişiyor canım nefes. Problemi yoksa 31 de doğum yapanı bile veriyor lar eve götürmeye Beyza Burak Şahin diye bir YouTube içerik çeken bir anne var ona bak 32 yanlış hatırlamıyorsam onun kini hemen verdiler korkma sağlıkla gelsin kuzun inşallah