Yagmurakyurek 1992-nalan ben 25+1im şuan şubata erken dogmasa Şubat’ın 20-25arasi erken doğarsa Ocak yarısi veya sonu hata benim bebek iki gün önden gidior 🤣🫣 maşallah uygulamada 25+1dior ama 25+3bebegim 2gun önden gidior
1992-nalan Yagmurakyurek normal doğum mu sizinki bana 7mart dedi doğum doktor bilmiyorum niye benim herkesten daha çok gün verilmiş anlamdım sizinle aramızda fazla gün de yok oysa ki
AleynaResul Yagmurakyurek öyle tabiki ama bizim kilo alımımız biraz sorunlu bende bebekte alamıyoruz pek çünkü inşallah 2 kilonun ğstüne geçmiştir🥲
Yagmurakyurek Melisa17 son aylrda daha çok kilo alır bol bol kaşar kuru bakliyat aşure ıspanak yoğurt süt ve süt ürünleri et yemeye çalış kabak çekirdeği ye doktorunuz normal gördüyse endiselenmeye gerek yok bence 🧿🧸sağlıkla gelsin tospikler
Ayfer33 Yagmurakyurek en son 2 hafta önce gtmistim 35+4 te 2900 Gr. 49 cm boy du. Şuan 37+4 uz sabah kontrolumuzvar bakalim kaç olacağız 💙💙😇🧿
Aysenurkayaa Bartumommyyy kararsız kaldım aslında acil ilgilenmez diye sabah en erken saatte gideceğim zaten