Enas2365 Hilaldabaan lekelere bulaşık parlatıcısı sıkın nemli bezle silin hiç iz kalmıyor. Benim kedim de hep halılara kusar.
Catsofmom Hilaldabaan Vanıshın kedi köpek lekeleri için spreyi var kuzum. 6 kedide bende var. Halılar beyaz. Onunla çıkarıyorum ben
Catsofmom Hilaldabaan Vallahi benimki beyaz peluş halı. Çıkarıyor kuzum. Koltuktakıleri de cıkarıyor. En büyük 7, en küçük 2 yaşında. Her gün kusma yaşıyoruz
ASE6154 Hilaldabaan vanishin leke çıkarıcı spreyi var onu sıkıyorum hemen lekeye çıkıyor eğer zor lekeyse sıktıktan sonra bira bekleyip çamaşır suyu eklediğim suyla siliyorum
Hilaldabaan Catsofmom bizim öyle olmuyor da kedim malt vitamin verdiğim için bazen kusarak atıyor tüylerini
Catsofmom Hilaldabaan Bebeğim 2 aylık oldu evde istemiyorlar 😔 3 tanede kıskanma durumu var. Yemek yemeyi reddedenler var içlerinde bildigin safra kusuyor yemek yemedıgı için. Serum destek alıyoruz veteriner takibindeler 2 aydır böyle 😔
ElifKarata Hilaldabaan açık renkli halılarımdan çamaşır suyu ile çıkarıyorum. Oyun hamurunu hali yıkamacı bile çıkaramamisti çamaşır suyuyla kendim çıkardım.
Xxxmelodi666 Hilaldabaan bulaşık makinesi parlatıcısını lekenin durumuna göre lekenin üzerine dökün bezinizi ıslatıp silin tertemiz olur