Hilaldabaan Kızlar halılarım açık renkli ve sürekli yıkamaya veremem malum birde evde kedim var hamileyim kedim arada tüy kusuyor bu kusma lekelerini nasıl çıkarta bilirim yarın bir gün çocuk da kusacak önderliğiniz bi ürün tavsiye var mı ya
babymom21 Hilaldabaan selsil pak sprey var oda lekelere kesin çözüm oluyo ben hep onu kullanıyorum deneyebilirsiniz 🌸
Hamilelerdenbiri Hilaldabaan bulaşık makinesi parlatıcısını dök ıslak mendille sil bütün lekeleri çıkarıyor
Hilaldabaan Minigiim-vebenn52 ay bitti asperox ile sıktım halıyı temiz suyla sildim geçti gibi ama sanki az sararma var gibi
Hilaldabaan aslidyn ay çok teşekkür ederim alayım bari halılarım açık renk kedim bazen tüt kusuyor sarı sarı oluyor maalesef çocukta eklenince oda illa kusacak yani mecbur bir şey bulmam lazım sürekli yıkamaya yollayamam
fatmasezgin Hilaldabaan ben satışını yapıyorum almak isterseniz link gonderebilirim link uzerinden internet alisverisi yapabilirsiniz yada sisteme ücretsiz üye olup ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz ürünleri gayet başarılı
Dygu1122 Hilaldabaan cifin leke çıkarıcısı var tek geçerim halıya sıkıyorum 10-15 dk bekletip sil sonuç mükemmel çoğu zaman sıkıyorum bi geliyorum silmeden leke kaybolmuş o derecee