Chkayboz 31.haftadayim ve mide yanmalarim dayanılmaz oluyor bazen ilaç kullanmadan nasıl rahatlayabilirim öneriniz var mı
Hanimeller Chkayboz 39 haftadan bildiriyorum mide problemleri maalesef doğumda anca biter bende suan uyumam gerekirken oturmuş midemin yanmasının geçmesini beklıyorm
Mrvizmrli Chkayboz bir kaşık tahin ye hatta yemekten önce bir muz ve tahini karistir öyle ye hem bebeği besler hemde mide koruyucu etkisi yapiyor insallah gecer yanmanız🙏
Chkayboz Barlas28 bana da doktorum gaviscon verdi dayanılmaz raddeye gelince mecbur onu içmek zorunda kalıyorum
Umutunelifi93 Chkayboz soğuk süt bana iyi geliyor anlık ılık pek sevmiyorum baktım geçmiyor vivident naneli sakız çiğniyorum oda düzeltmezse ilaç içip baya bi süre bekliyorum yatmıyorum hemen
Chkayboz Mrvizmrli tahini midem kabul etmedi maalesef yağlı bir yapısı olunca denemek için kaşığın ucuyla aldım yutamadim o yüzden sadece muzla yetinmek zorunda kaldım inşallah bu bir nebze işe yarar
Elif3333 Chkayboz yok kardeşim yok neler neler denedim 31 haftadayim hicbisey ise yaramıyor önceki hamileligim de ayva kesiyodu onu aldircam eşime yarın