alitalia Deletedmom_85 puset ya da bebek arabası şart canım bence oto koltuğu sonraya bırakın çünkü puseti oto koltuk olarak kullanabilirsiniz. Evet çok dışarı çıkılmayacak ama bebeği hastanede sürekli kucakta tutmak zorunda kalacaksınız. Pusette en azından üstünü bir müslin örtü ile örtüp hastane kokusundan koruyabilirsiniz.
Ummi_22 Deletedmom_85 canım evde kurutma makinesi var mı bilmiyorum ama kış günü kuruması zor olur. Ben 2 muslin 3 penye 1 kalın 1 nohut 1 triko aldım. Hediye olanda var tabi içinde:) kendi bebeklik battaniyelerim de var evin içinde bebek bu kirletir kusar vs. Gerekli olduğunu düşünüyorum.
Ummi_22 Ummi_22 Deletedmom_85 kalın pelus battaniye ilk aylarda dışarıda kullanılır. Sonrasında ona göre muslin nevresim aldım ona geçirip besigine sererim baya büyük boyu ilerde kullanılır diye düşündüm.
Gamzeramo LavinsMom bende alcaktm çok kararsız kaldim acaba incemi gelir diye alamadim simdi gene bi bakiyim
Enas2365 LavinsMom ben de bunu alacaktım tüyleri dökülür mü emin olamadığım için günlerdir sepetimde. Hemen alıyorum memnunsanız 🎉
_tuuggcce_ Deletedmom_85 bence battaniye yeterli. Ve puset bence olmalı. Yani kolaylık. 3-5 kere gidilmiyor doktora. Sağlık ocağına aşıya gidiyosun, aşı dışında kilo boy ölçülmesine gidiyosun. Çocuk doktoruna gidiyosun. Dışarı çıkarken kullanıyosun.
LavinsMom Gamzeramo yok ince degildi cok guzeldi. Hatta ben erkek cocuk icin istiyordum alici yorumlarina baktim desen farklari vardi uzerinde arabali falan yildizli farkli seyler vardi. siparisim zamani soyledim hangisini istersem onu gonderdiler. Tuylenmesinden korktum en cok ama baya kaliteli
umrumdadegil Deletedmom_85 geldi bugün battaniye unuttum yazmayı bence kalınlığı ideal ben daha kalın almayı düşünmüyorum 😂
Deletedmom_85 umrumdadegil ince mince yazan olmuş öyle değil mi ya 😂 insanlar da ne kadar adaletsiz yorum yapıyor ya üzülüyorum öyle olunca
umrumdadegil Deletedmom_85 ya şu eskiden annelerimizin bizi sardığı kalın pembe battaniyeler falan vardı ya büyükçe hani bilir misin bilmem de onlar kadar kalın bir battaniye değil yani (örneğim bi değişik oldu ama neyse)🤣 bana yeterli geldi bilmiyorum zaten Şubat bebeği bizimkiler ne kadar dışarı çıkaracağız ki 🤷🏻♀️ fotosunuda çeker atarım istersen yarın 😂
e_blue_sky_a Tubatgn ben oturma odasında çok vakit geçiriyorum. Gece de eşim uyurken, büyük olasılıkla oturma odamda vakit geçireceğiz bebek ile. Zaten yatak odasında beşiği olacak büyük. Acaba oturma odasına sepet beşik falan mı alsam anakucagi daha mı mantıklı
Eebb Deletedmom_85 puset benım gıbı kol gücü zayıf olan bırı için çok gereksiz bir şey ve bebekde konuşunca ağırlaşan bır şey. Eşim bile gerçekte ağır oluyormuş dedı biz puset bizi zorladığı için heryere bebek arabasını da getırıyoruz bebeğim yeni 3 aylık oldu. Puset Araba için olanı çok kullanışlı çünkü bebeğı araçta sabıtlıyorsun. Ana kucağı evın içinde kurtarıcım bebeğim onda uyuyo onda bana bakıyor evde her odaya rahatlıkla yanımda durmasını sağlıyor. Desenız en çok bebeğinizle evde hayatınızı ne kolaylaştırdı ana kucağı çok memnunum.
LavinsMom Enas2365 evet cok guzel yumusacik 😍 hayir canim dokulme falan yok ala bilirsin rahatlikla 🫶