busduuk1914 rich_mom ben çok yaşamadım ama ablam susam yapı sürüyordu kulak pamuğu ile. Susam yağı burundaki şişliği ve tıkanıklığı alıyor. İki hamileliğinde de böyle yaptı.
ecembugra53 rich_mom bende de cok oldu sonra kendiliğünden gecti nefes alamıyordum astım hastasıyım birde 🤷♀️🤦♀️ gecirdim ongünleri cok sukır oldugunuz odayı nemli tutun bol havalandırın
Merve_1234 rich_mom bir şey yapamadım ben tuzlu su yap dediler onuda ben yapmadım ilaç kullanamıyoruz
Sehseh Valla benimde tıkanıyor eczaneden dogal sprey aldim ama hiç ise yaramiyo normal damla gibi acmiyor iladin çok güzel onu kullandım baya eczaneci hamileyim diyince vermedi kullanma yine nolur nolmaz dedi yoksa o çok iyi geliyo bana
CivcivVeAnnesi35 Sehseh Merhaba. Bende illiadin kullanıyorum sadece gece sıkıyorum ve çok çok nadir gündüz tıkanırsam kullanıyorum. Sağlık ocağındaki doktorum sadece akşam kullanıyorum diyince bişey olmaz dedi
rich_mom ecembugra53 ben de astım hastasıyım her odada 2 ser tane kalorifere su takılı duruyor hep. Gündüz bolca havalandiriyorum ama ara ara aşırı tıkanıyor burnum insallah geçer tesekkurler
rich_mom berolsahin mantikli. Duşa girmek iyi geliyor ama hergun duşta buharda beklemek riskli olur diye giremedim. Sadece başımı buhara tutayim
Cansu-Bade Kızlar 8 ay boyunca burnu tıkanmış bir gebelikten sonra doğum yapar yapmaz nasıl bir mucize bilmiyorum tıkanıklık geçti 🤭
berolsahin rich_mom evet bir tencerede su kaynatıp yapabilirsin. Doktorum bunu önermişti. Sürekli yapılmıyor ama yapınca rahatlatıyor
Cansu-Bade rich_mom valla ben doğurana kadar tıkandım horlamaya falan başlamıştım en son eşim farklı odada yatmaya başlamıştı deniz suyu spreyi önermişti doktorum en son ay artık otriwin sıkıyordum uyumadan daha rahat uyuyordum
rich_mom Cansu-Bade eşim bana da diyo horlamaya başladın kg alıyorsun galiba dikkatli beslen bari diyo zaten diyetisyene gidiyorum ama burnum tıkaniyor demek ki uyurken de ondan horlama oluyo bwn hic horlamazdim cunku
Gizemyade Bende yaşadım ilk 3 ay 2. Trimesterda geçti suan 3. Trimestırdayım başlıyo yine tek çözümü Breath Right burun bandında buldum
Oz-qe rich_mom ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum bogazım kuruduğu için de sürekli su içesim felan geliyor gerçekten zor bir durum oluyor geceleri
Cansu-Bade rich_mom oluyor ama doğumdan sonra hepsi geçiyor ben çok stres yaptım her şeyi taktım kafama keşke daha rahat olup tadını çıkarsaydım