Busakturk Anneler yardımınıza ihtiyacım var vicdan yapıyorum ne zaman dolu dolu sütüniz geldi neler yaptınız
Babykuzucuk Busakturk valla bugün 21 günüm öyle yazıyolar ya bi memeden emziriyorum bi memeden akıyo felen olayı daha yaşamadım. Anca kendi kendime sağdığımda görüyorum akan süt var ama yani şakır şakır değil.
Yaprakdokumuseverr Busakturk Bu bünye meselesi benim doğumdan 2 ay önce akmaya başlamıştı çocuk doğduğu gibi emebildi. Vicdan yapmayın lütfen bol su ve hoşaf için.
YuvarlanamayanPaanda Busakturk benim ilk gebeliğimde 3 gün sonra geldi ikincife bebek yanıma değildi yoğunbakımdaydı o yüzden geç geldi bunda o riske atmadan doğumdan 3 4 gün önve bestlak damla kullanacağım şuan sıktığımda sütüm var biliyorum zaten kızıma sütü kestim hamile kaldım o sütüm bitti heme yenisi geldi damarlarım hep açıktı genede riske atmayacagım ama hiç öyle akma falan yaşamadım
Busakturk Minikkuzuveannesi68 ilk gün hemen süt geldi geliyomus genelde korkmayın sadece az olunca biz anneler vicdan yapıyoruz
Sdemirel Hastanede gelmedi damla damlaydı ama eve gelip duş alınca akmaya başladı maşallah 🥰duştan sonra açılıyor iyice kanallar
ikibaloglanannesi 2 gün sonra geldi. Evime gelip duş aldım dinlendim bol bol komposto şerbetli tatlılar çay bulgur pilavı(kimyon içine atarak gaz olmasin)yapıp yemiştim. Ve kafaya takmayın . Kafaya takınca gelmiyor çünkü. Ve bol bol su için.