Kızlar bebek kafası ilerde deyince doktor riske atmadan sezeryan olsun dedim kafasıda büyük değilmiş ama neyse 😅 ne sonta ne belden iğne ne dogum anı ne de ilk yürüyüş herkese kulagınızı tıkayın asla zor değil hiç acımıyor ilk yürüyüşte kendim desteksiz kalkıp yürüdüm ilk gece bebegimle hep ben ilgilendim kalktım kucagıma ben aldım hersey 4 4 lüktü şok oldum kendime de nazar ettin zaten😅 hastaneden cıkacakken sezeryanın üzerindeki sargı bantı hayvan asistan doktor iki taraftan tutup yukarı dogru resmen dikiş yeri karnımı yukarı kaldırdı ve ben o zaman agrı yaşamaya basladım buda tamamen onun insafsızlığıydı o an nasıl bisey demedim diyorum ama işte aklınıza mı gelmiyor anlamıyorum neyse oda bizim nazarımız bence ama cidden asla korkmayın ilk yürüyüşü yaptım ,uyuşukluğum gecti dedim sezeryanla 10 tane doğururm sjsjs ama yok bebek sorumlulugu cok önemli annelik insana herseyi vicdan yaptırıyo nasipse bir oglum oldu bin şükür bide kızım olursa tamam kalan 8 isteyenlere nasip olsun :) 😅🫠😍🐣 herkes hayırlı saglıklı dogursun