Melisa_kznsl Buseemm ya testi çöpe attım ama fotoğrafta çıkmıyor belki de ben istediğim için görüyorum bilmiyorum 2 gün sonra tekrarlayacagim inşallah
Buseemm Melisa_kznsl bmde gecen ay testlerle kafayi bozmustum silik hayelet gbi cikiyordu hep ama yine husrandi sonum insallah sende vardir 🤲
Melisa_kznsl Buseemm gerçekten bende öyle ya Allah’ım aratmasın ya isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin inşallah
sacmalamakizim Melisa_kznsl İhtimal var canım test yap en iyisi 4 gün varken pembe leke gelmesinden anladım 😊
Melisa_kznsl sacmalamakizim inşallah adet olmazsam 2 gün sonra tekrar yapacağım sabah yaptığımda çıkmadı adetime 2 gün var
Melisa_kznsl esra__94 ben konya da özel hastane de çekindim gittiğim gün çektiler ama diğer yerlerde nasıl bilmiyorum
MerveBilgen Ben geçen ay hsg çekildim şu an 6+2 hamileyim çekildiğim ay hemen hamile kaldım inşallah darısı isteyen bekleyen herkese 🙏🏻
Holamerf Melisa_kznsl akıntınız beyaza döndü mü brn yerleşme kanaması yaşadım çümkü net biliyorum siyah kahve pembe renkte oluyor çok az geliyor ve ardından beyaza dönüyor
Holamerf Holamerf bu arada test de yaptım tam adet olacağım gün ve hemen çift çizgi çıktı yerleşme kanamasındwn bir gün sonra yapmıştım testi ben
Melisa_kznsl Holamerf herhalde benim yerleşme kanaması değilmiş sabah erken gebelik testi yaptım negatif silik çizgi bile çıkmadı goguslerim filan çok sızlıyor demek ki adet belirtisi