Aysesultan97 Minnakkurabiyeveannesi27 çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Bütün malzemeleri ince ince ince düşünüp tasarlayıp alıp yapmışsınız. Nekadara mâl oldu acaba.?
Minnakkurabiyeveannesi27 Aysesultan97 ortalama 100-120 lira arası tuttu sanırım parça parça alınca malzemeleri tam aklımda kalmadı inanın rakamlar ama hazırlardan bayağı uyguna geldi 🥰
Aysesultan97 Minnakkurabiyeveannesi27 çok iyi fiyat da dışarıda en basit süsleme 350₺ . Hem ek emeği olmuş hem gösterişli olmuş. Güzel günlere şahitlik etsin.
Sevvalerdmm Minnakkurabiyeveannesi27 ay resim nasıl ekleniyor beceremedim ki atayım size fikir olsun istemiştim 😅🤦🏻♀️
Aytlkya El emeği olan şeylere bayılıyorum gerçekten şuan bende yapmayı düşündüm cinsiyet belli olunca bayıldım elinize emeğinize sağlık çok güzel görünüyor ❤
Minnakkurabiyeveannesi27 Aytlkya çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun bende çok seviyorum el emeklerini 🥰😘
Toalis Esilamm Merhaba https://mutluresim.com/ bu siteye girip yüklemek istediğiniz resmi siteye yükleyin, resim yüklenince oradaki linki kopyalayıp buraya linki yapıştırıp paylaşın resim yüklenmiş oluyor.
Minnakkurabiyeveannesi27 Aysesultan97 amin çok teşekkür ederim 🥰gerçekten de öyle faiş fiyatlar söz konusu
minik_kurabiyeee Minnakkurabiyeveannesi27 aa çok güzel olmuş yaaa bayıldım nereden temin ettiniz malzemeleri
Minnakkurabiyeveannesi27 minik_kurabiyeee teşekkür ederim ben bulunduğum şehirde çarşıdan temin ettim ama bence internette de bulabilirsiniz 🥰