Nurhayat65 seni çok iyi anlıyorum yaklaşık iki hafta önce taburcu olduk 18 gün yoğun bakımda aldık iki gün uyum odasında kaldım 33.haftada doğdu kızım ve sürekli uyuyordu bir besleme süresi iki saat sürüyordu uyandırmak aşırı zordu . Doktora gittik sabret on gün sürecek biberon verme kaşık biberon ya da şırınga ver dedi ama açıkçası bazen yorgunluktan bitik düştüm bazen de şırınga ile verirken genzine gider diye korktum sürekli ağladım . Uyandırmak inanılmaz stresliydi ama gelip geçiciymiş ben ne zaman stressiz olsam bebek bunu hissetti gerçekten bak .. bes dk emiyor doymuyor bu dedim eve tartı aldık beş dk da otuz gr aldı emmesi güçlendikçe kendisi uyanmaya başladı . Hersey gelip geçici sabırlı ol sadece . 37. Haftaya gelince kendiliğinden bazı şeyler yüklendi bebeğime . Biberon veriyorum arada ama anne memesine en yakın olanını tercih ettik dr browns markasını öneririm kızım onu sevdi . Chicco tommie tippie lonsinoh avent hepsini denedik . Sabır işiymiş bu ilçş inan .. üstünü aç onu soy ayaklarını ıslak mendille sil rahatsız et sürekli