Mercimek6273 Kızlar sürekli sol tarafa yatmaktan sırtım çok ağrıyor. Gece 3 gibi uyanıyorum sonra sabaha kadar uyuyamıyorum. Çözümünüz var mı. Sizde öyle misiniz. Sırt ağrısından ve uykusuzluktan çok sinirli oluyorum
Dilaraayvz Mercimek6273 bnde 32.haftadayım uyurken tek tarafıma yatıp kaldığım için gece uyuşukluklarla uyanıyorum dönemiylrum maalesef durumlar aynı :(
mihros97 Mercimek6273 bende öyleyim gülüm, eşim benim bide çok pimpirik sağ tarafa döndüğümü anlayıp sola yatmam için uyandırıyor, aşırı derecede kalbimde baskı hissediyorum. sol tarafım çürüdü çürüdü. boynum desen öylesine valla hayırlısıyla doğursak bi
Boncukk123 Mercimek6273 aynı sekılde bel sırt ağrısı cok cekıyorum 12+dan gidiyoruz sürekli de tuvalete kalktığım icin uykuya dalamıyorum saga da yatsam sola da yatsam huzursuz oluyorum canım
12345ipek Mercimek6273 bende 33 önce sola yatıyorum sonra gece sağa dönüyorum yani sabaha kadar zaten tuvalete kalkıyorum sırt ağrısı oluyor zaten sana iki hafta kalmış biraz daha sabret
12345ipek Bide ben çareyi gündüz uyumakta buldum uyumazsam ayakta duramıyorum bugün gündüz uyudum oda aşırı baş ağrısı yapıyor iki parol içtim birazdan üçüncüyü içicem
12345ipek mihros97 ayy aynı benimki gecenin kaçı olsun kalk diyor sola yat bide benim böbrek şişmesi vardı bebek baskı yaptığı için
Busraozclk Mercimek6273 27 haftalık hamileyim tetenoz oldum soluma yatamiyorum kolum ağrıyor sağa yatamiyorum rahat olmuyor sırt üstü de olmuyor valla aynı dert bende de var uyuyamıyorum uyusam da 4 saat sonra uyanıyorum tuvalet için ama gece uykusunda bu oluyor gündüz çok rahat uyuyorum hem oğlum da geceleri çok hayret ediyor gündüzleri hareketsiz tekme darbesine de uyanmiyorum ne yapsam bilmiyorum idaretenlik gündüzleri uyuyorum su ara