Prenses5656 Masaalll bunda kız dediler ilk kızım olacağı Zaman ilk başta erkek demişlerdi sonra kızım doğdu bu sefer kız dediler bu ikinci gebeliğim bakalım artık sağlıklı olsunlar da 🤲
Masaalll Prenses5656 Bende 16 haftalığım bi kız bi erkek diyorlar o yüzden sordum evet en önemlisi sağlıklı olmaları
Zehra_96 Yozgee bizimde oğluşumux geliyor bence de bu sene erkek senesi etrafımda çoğu kişinin de kızı olacak ne senesi bilemedim 🤷♀️
Etanlshen Tebrikler, bizim kızımız olacakk🙂 farklı yerlerde çin takvimi kız erkek karışık çıktı, boş hurafe olduğuna inandık 👍🏻
Prenses5656 Masaalll tutturamiyorlar bende doğuma kadar sabrediyorum Allah ne verdiyse artık nedense buna kız dediler ama erkek hissediyorum bakalım artık
Yozgee Zeynooooooo yurt dışı bu gebelik konusunda sıkıntılı siz istediğiniz gibi değil onlar istediği gibi yönlendiriyor sizi
Zeynooooooo Yozgee evet malesef ilk defa kontrole 12+4de gitdim o zamana kadar beni uzi etmediler şimdide git 19 haftanda tekrar görüşücez dedi. Vallahi yorucu🥴
DENIZ_55 Yozgee çin takviminde ve benzer cinsiyet tahminde hep kiz çıktı ilk ultrason resminde bile kız dediler bende biraz umutlandim ama yanildik oğlum olacak bilemedi malesef😁💙
Zeynooooooo DENIZ_55 darısı başıma her kes bakıb kız diyor o kadar kız deyildiki artık bende umudu kesdim şimdi 13 haftalık olduk 19da tekrar gidicem inşallah o zaman gönlümüzden geçdiyi gibi örenoriz. Kız çocuğu istemediyimden deyil insan oğlu her iki evlat tadindan tatmak isteyirya brnimkide öyle 2 kızım var 1de oğlum olsun istiyorum bakalım inşallah hayırlısı
DENIZ_55 Zeynooooooo rabbim gönlüne göre versin ben cinsiyeti Bile öğrenemedim göstermedi herkes kız göstermez dedi ama detaylida öğrendim oğlum olacagini anlayacağın nasip rabbim seninde gönlüne göre versin bende ayrı etmem tabi kız istiyordum olsun sağlıklı olsun bana yeter 🥰💙
Ceylan-kocak Amin inşallah🧡sağ salim kucağınıza alırsınız oğluşunuzu insallah bizde daha oğrenemedik cinsiyetini🤦♀️