Tevhid_48 Kızım olacak inşaAllahh🌸 isim Hümeyra Erva düşündük sizce uzun muu? İstiyorum ki iki isim koyupta tek isimle hitap edilmesin, iki ismi çevreme alıştırmam lazım 😬😂
Tatar59 Tevhid_48 bence de ikisini birden söylemek için çok zor yan yanayken. Hümeyra başlı başına uzun bir isim zaten.
Kbr-05 Tevhid_48 iki isim koyup ikisini de kullanacaksanız daha kısa isim düşünebilirsiniz böyle bile uzun çünkü bir de soyad eklenince daha da uzun olur☺
Nnoktaa Tevhid_48 isim konusu elbette sizin tercihiniz ancak diğer arkadaşların da değindiği üzere uzun ve zor bir isim. Kendi ismini söylemekte zorluk yaşayabilir.
cokbilmismom Çok zor söyleniyor bence uzun olmus humeyra tek başına güzel 🙈 bu iki ismi kimse beraber söylemez herkes bir tanesini soyler
Nilbal72 Tevhid_48 benim adım humeyra ve zor bir isim nadir dir ismimi tek seferde doğru söyleyebilen genelde -ne rümeysa mı sümeyra mı diyorlar Hümeyra koycaksanız tek koyun ikili isim düşünüyorsanız ervanın yanına daha hafif bir isim düşünün bence yada ikisinide koycaksanız muhtemelen erva diye seslenecekler 🫶🏻
Kbr-05 Tevhid_48 yine de düşündüğünüz isimler ayrı ayrı güzel ama birlikte söylemesi zor siz bilirsiniz tabi 😊
Kelebekmisaliihayat Tevhid_48 Hümeyra tek daha güzel duruyor. İkisi birlikte hem uzun hem söylenişi zor oluyor.
Birbahargunu Yazıyı okurken bile tek seferde dilim dönmedi yr ve rv zorluyor bence birini tercih edin
Vildanahsen Hümeyra da Erva da en sevdiğim isimlerden hatta kızımın adını da Hümeyra koydum. Erva da mükemmel ama biraz uzun olduğu kesin. Ayşe Hümeyra düşünmüştüm ben de uzun olmasın diye tek Hümeyra koyduk☺️