Elanal Kızlar 👋🏻 İnternetten sitelere bakıyorum bütün gecelik sabahlık takımları fahiş fiyata netten alışveriş yapan hamişlerden ucuz site bilenler varmı ??
bktyldz mehtap28 merhaba, fiyat 154 tl olmuş çok iyi fiyata almışsınız :) Gecelik görseli yok yalnız koları nasıl acaba?
ATC Ya kızlar bu geveliklerin hepsi xl a kadar küçük yani nasıl olacak bize bilmiyorum ben zaten önceden l beden giyiyodum doguma kadar xxl olurum hangi beden alcam nasıl bulcam
mehtap28 ATC canim ben 69 kiloyum dogumdan hemen sonra giyerim diye m beden aldim geceligi denedim 37.haftamda olmama ragmen cuk oturdu ayrica xxl ye kadar var aldigim sitede instagram üzerinden aldim
Ozge11 ATC bende o süslü takımların büyük bedenlerini bulamadım canım.Normal lcw den lohusa pijama takımları aldım.Pamuklu yumuşacık gayet rahatlar.
Hafizeipek ATC doğurmadim daha ama XXL aldım çok bol geldi denedim ama 1 ay var doğuma daha 76 kiloyum şuan
Caglaaa ATC canım çoğu sayfanın yardım amaçlı danışmanı var ordan yardım ediyorlar boyunu, kaç haftalıksın kaç kilo aldın diye soruyorlar ona göre beden yardımı ediyorlar
BetlBilgialkan Kızlar anı dertten muzdarip olaraktan farklı bir fikir ürettim modanisada şuan :%70 yakın indirim var geceliklerin kumaşları harka ötesi boydan geceliği 40 tlye aldım sabahlıgım ise saten sabahlıgımda vardı penye sabahlıgımda krem aldım tabi kendi sabahlıgıma uydurdum he sabahlıgınızıda pazardan veya siteden bile bakabilirsiniz 100 tlyi geçmiyor en uygun fiyatlar diyebikirim çünkü lohusa diyince 150 den asagı pekte elbiseli birsey yok
Zmraemr Hafizeipek lohusa takımları normal pijama bedeninde değil benim de doğum ocakta su şu an 75 kiloyum aldığım yer 90 kilo üzerine xl veriyorum L al dedi cok da iyi değiştirin isterseniz.Instagramdan onlinecamasir.com dan aldim
Fatmanaz Hafizeipek canım ben XL alacağım Doğuma kadar 85 olacağım Doğumdan çıkınca karın bölgesi gidiyor tamamı gitmese de XL bana olur 85-90 kiloya XL oluyor
ATC mehtap28 ben biraz da geniş istiyorum ya baya kalabalık olcak hastane kayınpederim eşimin amcaları erkek kardeşleri enişteleri falan 😂😂
Caglaaa Elanal ben 169 liraya gecelik pijama takımı sabahlık hepsi takım aldım lohusasepeti diye bir internet sitesinden ama daha gelmedi
Hafizeipek ATC denedim link atmayı ama ben LCW online indirdim telefona öyle aldım ordakini internet sitesinde bulamadim. Gri renk benim ki sabahlık ta hardal sarısı