sultanssa her şekeri olanın bebeğinin doğumu kötü sonuçlanıyor yazmıyorum okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Şekeri olduğunu bilmeyip veya bilmesine rağmen diyetli ve düzenli beslenmeyenlerin doğumları kötü sonuçlanıyor. Bunu ben uydurmuyorum bu konuda bilimsel veriler var. Şekeri olduğunu bilmeyip düzensiz beslenenenlerde kötü doğum, anomalili doğum oranının %98 olduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz bilseniz yazdığımı da anlarsınız zaten mantıken. Ki bilseniz her şekeri olana insülin verilmiyor tarzında bir cümle de kullanamazsınız. Size de insülin kullanmanız lazım demedim mesela belki insülin ihtiyacınız var doktorlar insülin kullanmanızı isteyecek neden uzmana görünmüyorsunuz bu konuda dedim. Lütfen biraz araştırıp okuyun olur mu bazı şeyleri 🙏 gerçi corona aşısına da böyle demişlerdi diyen birine bunu söylemekte biraz manidar. Aman siz yaptırmayın, yaptıranların da bu şekilde uyarın nihayetinde şeker yüklemesi sırasında verilen içeceği içerseniz çip falan takarlar size Allah korusun. Bunlar hep amerikanın oyunları zaten.