gkceslck0707 30.hafta gebelik şekerim var bu aralar dikkat edemedim çok fazla meyve yedim galiba o etkiledi, diyetimi kaçırdım ve doktorum suyun üst sınırda dedi Bu durumu yaşayan??
User22 gkceslck0707 benimde suyum fazla gebelik şekeri var şuan şeker takibi yapıyoruz ve insilun kullanıyorum. Suyun fazla olması eğer şekerde varsa bebekte anormalliklere ve erken doğuma sebep oluyomuş. Ünsilin kullandığım için şekerim düzene girdi benim bebeğim de sağlıklı gelişiyomuş bi irileşme olamamış ama suyum hala fazla doktorum en fazla sezeryan olursn bi risk olcanı sanmıyorum dedi
gkceslck0707 Sword hayır çünkü bekarken de şekerim sınırdaydı gebelik ile artmış oldu Umarım bir sorun olmaz ..
gkceslck0707 User22 çok şükür bebeğimizde sıkıntı yok hatta normal doğum yapabilirsin bile dedi hareketlerine bakarak umarım hiç birinizde sıkıntı olmaz 🥰
Tgba2727 Bana da suyun sınırda dedi doktorum seker yüklemesi yaptırdım 142 çıktı karbonhidrat ve şekerden uzak dur dedi doktorum
User22 gkceslck0707 umarım olmaz 😊 normal doğum yapabilirsini kaçıncı haftada söyledi benim normal ilerliyodu ama şeker çıktığı için şeker varsa sezeryan öneriyoruz genelde ama şuan herşey yolunda sadece suyun fazla en fazla sezeryan olursn dedi