Nursonmez Hilalaydink etsiz çiğköftenin hiçbir zararı yok diye biliyorum ha kısır ha etsiz çiğköfte önemli olan etli çiğköfte yememek kesinlikle
tugbadurmaz34 Hilalaydink ben yedim hemde 2 gün üst üste 😂😂 pişman değilim şükür bir şey de olmadı etsiz ve temiz olması gerekiyor yeşillikleri de bol yıkayın yeter 🌸💕
Zeehraaaa Taze olmasına dikkat et dışarıdan yiyorsan bide yeşilliğin temiz yıkandigina emin olmalsn evde yapınca etsiz yiyebilirsin
Aslivurgun Etsiz de olsa çiğ köftelerin içinde bulunan çin tuzu plesantayı geçip tahribata yol açabilir diyorlar. Bebeğinizden önemli mi,yemeyin.
mervemurat16 Hilalaydink etsiz çiğ köfte yersiniz abartmadan ama bazıları içine soya koyuyor evde yapsanız daha sağlıklı
Gizemlibirisi007 Hilalaydink neden yenmesin ki yenmeyeceğini düşündüren şey nedir tam olarak anlayamadım? Rahat olun🎈
Mom_82 Hilalaydink ben ilk günde yedim hala da yiyorum. Çok ince hesap yapmayın sakınan göze çöp ba tar derler be buna inanıyorum. Tabii sakatat pişmemiş ürün yıkamamış sebze falan tüketmeyin
Ceren46 Hilalaydink Evde yapıcaksan bı zararı olmaz bence. Dısarda satılanlarda çin tuzu fln oluyomus. Ben rahatsız olmuştum biraz. Tabi yiyende yiyo