Nurerx Az evvel lavabodayken bir kaç damla kan gördüm sonra peçete ile sildikten sonra peçetede de kan gördüm çok az ağrım sancım yok şu an ne yapmalıyım
mucizeeemmm Nurerx bence git eğer doğurmak istiyorsan git Altan muayene ederler oda doğumu tetikliyor ben dün gittim bugün doğurdum
zeynep_2023 Nurerx benimde 38 de geldi gittim acile suni verip doğuma alacaklardi imza atıp çıktım gebelik kursuna gitmistim onun çok etkisi oldu suyunuz gelene kadar bekleyin dediler sonuç 1 hafta sonra 2 saatin içinde doğurdum sen bilirsin ama Nisan pembemsi az gelir eğer çoksa git tabi risk alma
hms Nurerx bende kan gördüm gittim bişey yok dedi. İlişki sonrası olabiliyormuş. Öyle bişey yaşadıysanıx endişe etmeyin. Bana acık renk kan gelirse gel dedi sümüksü yapıda bişey. Bebek hareketliyse bişey yoktur. Nişan gelmişse bile sancıları suyun gelmesini bekleyin derim. Bebeğin hareketlerini kontrol edin yeter
uralnur Nurerx benim de nişanım geldikten sonra sancılar başlamıştı 2 saat yada saat 1 şiddetli ve düzenli olmadığı için beklemiştim ve Bir gün sonra suyum geldi ve doğuma gittiğim de 4cm açılmam vardı (ama sezeryan olmak zorunda kaldım bebek iriydi🙄)
Minik-ve-annesi @Nurerx Nisan gördükten sonra hastaneye gitmeye gerek yok diyorlar ama.kac haftalksnz
Nurerx mucizeeemmm Bugün muayenem vardı alttan kontrol etti doktorum belki de doğumu tetiklesin diye yaptı bunu eve geldim ve nişan gördüm ne yapsam bilemedim
mucizeeemmm Nurerx ayy inşallah yarına doğurursun büyük ihtimalle öyle olacak bende dün oldum bugün doğum ettim
Tatar59 Nurerx bişey yapmana gerek yok. Ya sancin ya suyun gelir muhtemelen. İkisi de gelmezse bir kaç güne git doktora.
Nurerx zeynep_2023 zeynep_2023 Evet şu an gitmeyi düşünmüyorum açıkçası peki bu aşamada hareket etmek mi doğru olur acaba yoksa uzanıp dinlenmek mi
Esrass21 Bende aksam oyle oldu sabah sanxilarim basladi ve aksamda dogum yaptim bekleyin sancilariniz siklasinca gidin
Hafizebirhanim Alttan muayene edilincede bazen kan gelebiliyormus belki nisan degilde o sekilde kan gelmistir böyle düşünün, yerinizde olsam doktorunuza haber verir duzenli sancilarmi beklerdim